Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Υπήρχαν φορές που έφευγα με πάρα πολλά νεύρα, με αυτές τις συνθήκες δεν θα το έκανα ξανά»

Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Υπήρχαν φορές που έφευγα με πάρα πολλά νεύρα, με αυτές τις συνθήκες δεν θα το έκανα ξανά»

«Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης που κατ' εμέ, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» εξηγεί

dimitris-skoulos__1_
Ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά και το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν ξανά μαζί της.

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks μίλησε στην εκπομπή γνωστού YouTuber κι αρχικά, εξήγησε πώς ξεκίνησε για εκείνον η καριέρα του στην τηλεόραση.

«Το GNTM ξεκίνησε για μένα πριν δέκα χρόνια, γιατί φωτογράφιζα τους τελικούς στον ΑΝΤ1. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του Star και μου είπαν ότι ενδιαφέρονται. Έκανα δύο δοκιμαστικά, ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο τρίμηνο πέρασα πολύ δύσκολα, φοβόμουν ότι θα μου κάνει πολύ κακό στη δουλειά μου. Είπα το "ναι" για βιοποριστικούς λόγους. Έπρεπε να δουλέψω, είναι ένα έξτρα εισόδημα», συμπλήρωσε.

ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΛΟ

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τη Βίκυ Καγιά, ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

«Ανάλογα τη σχέση που θα είχαμε στη δουλειά, το πρότζεκτ που θα ήταν, ανάλογα την παραγωγή, ποιος κάνει κουμάντο και τι όρια θα έβαζα εγώ. Δεν την έχω κάνει unfollow, δεν στενοχωρήθηκα, δεν ασχολούμαι. Με τη Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε. Ούτε εκείνη θα με πάρει. Μπορεί να μην της αρέσει η δουλειά μου, για αυτό να με έκανε unfollow», εξηγεί.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν. «Μερικές φορές, είχαμε ωραίες στιγμές στα γυρίσματα, μερικές όχι. Δεν μπορείς να είσαι πάντα μες στα μαύρα. Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης που κατ' εμέ, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Υπήρχαν κάποια meetings κάπως άβολα. Υπήρχαν φορές που έφευγα με πάρα πολλά νεύρα. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα έκανα ξανά το GNTM», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ με τη δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: «Δεν είχε διαφορές με κανέναν, δεν ξέρουμε ποιος την σκότωσε», λέει ο ανιψιός της

Το τουρκικό προξενείο «ελέγχει» δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει η ΝΔ

Τι αλλάζει σε οικονομία και εξωτερική πολιτική ο Ερντογάν - Η σύνθεση του υπουργικού της Τουρκίας

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης