Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του διαγωνισμού μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» κι αρχικά, δήλωσε: «Θλίβομαι να ακούω κορίτσια που έχουν τη μισή μου ηλικία να λένε "κουράστηκα". Έχω ξεχωρίσει τέσσερις παίκτριες που θα μπορούσαν να είναι νικήτριες. Δεν μπορεί να συγκριθεί η καρέκλα του GNTM και του My Style Rocks. Εδώ έχω τους φίλους μου».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cshlxf9hpohd)
«Αν μου ζητήσουν να είμαι και του χρόνου στο My Style Rocks, θα το κάνω με χαρά. Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow και τα unfollow που μας έκανε η Βίκυ Καγιά. Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow, τους ακολουθώ όλους», συμπλήρωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του. «Ήθελε να με προξενέψει σε μια φίλη της, αλλά εγώ ήθελα την... προξενήτρα. Με τη γυναίκα μου είμαστε 19 χρόνια μαζί. Σε μια οικογένεια δεν υπάρχει "πάνω χέρι". Έχουμε κοινούς λογαριασμούς», είπε κλείνοντας.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας