Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο OPEN Weekend και αναφέρθηκε αρχικά, στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.
«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά.
«Τον είδαμε και φέτος, πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε κι είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», πρόσθεσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct2w4sscqi41)
Αναφορικα με τις «αναμνήσεις» που έχει ο ίδιος από τον Τάκη Καραγκούνια, δήλωσε: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor. Είχα μια πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες».
«Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», είπε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς