Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν μίλησαν στην Vogue για το μεγάλο ταξίδι δημιουργίας της ταινίας«Poor Things» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο.
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Αλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής εγκυμονούσας γυναίκας στα τέλη του 19ου αιώνα στη Γλασκώβη η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Ενας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ την επαναφέρει στη ζωή δίνοντάς της ωστόσο, το μυαλό του αγέννητου παιδιού της.
«Μετά τη σχετική επιτυχία του «The Favourite», ...οι άνθρωποι ήταν πιο πρόθυμοι να μου επιτρέψουν να κάνω αυτό που θέλω, οπότε κατέφυγα στο βιβλίο του Γκρέι και είπα: «Αυτό θέλω να κάνω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λάνθιμος σημειώνοντας ότι «το βιβλίο υπήρχε πάντα στο μυαλό μου».
Exclusive: Vogue speaks to Emma Stone and Yorgos Lanthimos about their forthcoming film and telling a new story about women’s sexuality. https://t.co/FfD8JS5E5J
«Η ιδέα να ξεκινήσεις από το μηδέν σαν γυναίκα, με ένα κορμί ήδη σχηματισμένο και να δεις τα πάντα για πρώτη φορά προσπαθώντας να αντιληφθείς τη φύση της σεξουαλικότητας, της δύναμης, των χρημάτων, ή των επιλογών και να ζήσεις με τους δικούς σου κανόνες και όχι με το κοινωνικό γίγνεσθαι είναι πραγματικά συναρπαστικό», είπε η Έμα Στόουν.
Με αφορμή την συνέντευξη αποκαλύφθηκε η επίσημη αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας η οποία εστιάζεται στο πρόσωπο της βραβευμένης πρωταγωνίστριας η οποία υπογράφει και τη παραγωγή.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Γουίλεμ Νταφόε(Willem Dafoe), Μαρκ Ραφάλο(Mark Ruffalo), Τζέροντ Καρμάικλ(Jerrod Carmichael), Κάθριν Χάντερ(Kathryn Hunter) και Ραμού Γιούσεφ(Ramy Youssef).
Το «Poor Things» σε σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα(Tony McNamara) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια στην υπηρεσία streaming της Disney.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας