Γιώργος Λάνθιμος: Η μούσα του, Έμα Στόουν, πρωταγωνίστρια και στη νέα του ταινία - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Γιώργος Λάνθιμος: Η μούσα του, Έμα Στόουν, πρωταγωνίστρια και στη νέα του ταινία - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ποιοι άλλοι διάσημοι ηθοποιοί θα παίξουν στην ταινία του πολυβραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη

Lanthimos_-_Ema_Stone
Πιστός στην αγαπημένη κινηματογραφική μούσα του παραμένει ο Γιώργος Λάνθιμος. Η Έμα Στόουν, με την οποία συνεργάστηκε στην προηγούμενη, ιδιαίτερη επιτυχημένη κινηματογραφική δουλειά του, την «Ευνοούμενη», που ήταν υποψήφια για 10 Όσκαρ αποσπώντας τελικά αυτό του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Ολίβια Κόλμαν, είναι η πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας, με τίτλο «Poor Things», η παγκόσμια πρεμιέρα της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου, στις ΗΠΑ.

Lanthimos_-_Poor_things2


Η ταινία του πολυβραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του του Σκωτσέζου συγγραφέα Alasdair Gray και στο καστ της συμμετέχουν δύο ακόμη διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ο Γουίλεμ Νταφόε και ο Μαρκ Ράφαλο.

Lanthimos_-_Poor_things3
Κλείσιμο


Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες της μιας νεαρής γυναίκας η οποία ανασταίνεται χάρη σε έναν ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα που την θέτει υπό την προστασία του. Εκείνη ανυπομονεί να ζήσει, να γευτεί, να βιώσει έντονα συναισθήματα, στερείται όμως εμπειριών. Η απόφασή της να το σκάσει με έναν αμφιβόλου ηθικής δικηγόρο θα την οδηγήσει σε ένα μεγάλο ταξίδι ανά τον κόσμο κατά την διάρκεια του οποία θα δώσει μάχες για την ισότητα και την ελευθερία.

Lanthimos_-_Poor_things1


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο αδέλφια συνελήφθησαν για την υπόθεση - Πώς έφτασε στα ίχνη τους η ΕΛΑΣ

Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος: Διέταξε έρευνα στο κόμμα Βελόπουλου

Τουρκία: Νέα εμφάνιση του Ερντογάν να κάθεται και να συμμετέχει σε εκδήλωση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης