Τζέιν Φόντα: Σε αναπηρικό αμαξίδιο εθεάθη η ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες

Τζέιν Φόντα: Σε αναπηρικό αμαξίδιο εθεάθη η ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες

Λίγο μετά τη viral εμφάνισή της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών

Jane_Fonda
Το όνομα της Τζέιν Φόντα απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, λίγο μετά τη viral εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου πέταξε στο κεφάλι της Ζυστίν Τριέ, έναν πάπυρο.

Λίγο μετά την απονομή του βραβείου του Χρυσού Φοίνικα στην Τριέ, η 85χρονη ηθοποιός αποχώρησε από τη Γαλλία και ο φακός των παπαράτσι, την «εντόπισε» στο αεροδρόμιο, με την εικόνα της να μην θυμίζει την παρουσία της στις Κάννες.

Η Χολιγουντιανή σταρ βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, με βοηθούς να τη μεταφέρουν.

Δείτε στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν


Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τον λόγο που «καθήλωσε» έστω και προσωρινά τη Φόντα στο αμαξίδιο.

Είναι γνωστό, παρόλα αυτά, ότι η ηθοποιός έχει υποβληθεί σε μία σειρά από χημειοθεραπείες τους τελευταίους μήνες, καθώς δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Τζέιν Φόντα είχε πει πως ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία» ανακοίνωσε μέσα από το blog της το οποίο είχε τίτλο: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ».

Η Φόντα μοιράστηκε ότι οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», αλλά ότι η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή» για το σώμα της, γεγονός που της είχε περιορίσει τις κινήσεις της.

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή», έγραψε. «Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε και στείλατε καλές σκέψεις για μένα. Είμαι σίγουρη ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα καλά νέα».

Η βραβευμένη με Όσκαρ αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι έπασχε από λέμφωμα non-Hodgkin και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για έξι μήνες.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλά θεραπεύσιμο καρκίνο. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή», διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της.

Κλείσιμο


Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως το γεγονός ότι είναι διάσημη της παρείχε κορυφαία ασφάλιση υγείας καθώς και «πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς για θεραπεία».

Η ηθοποιός αποκάλεσε επίσης τον καρκίνο «δάσκαλο» και δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί να «δίνει προσοχή» στα μαθήματά του.

Παρά την τρομακτική διάγνωση και τις επακόλουθες θεραπείες, η Φόντα ορκίστηκε να μην αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει την ακτιβιστική της δράση της για την κλιματική αλλαγή.

Στην πραγματικότητα, αφού μοιράστηκε τα καλά νέα για την υγεία της εξήγησε ότι «οι επιπτώσεις» του τελευταίου γύρου χημειοθεραπείας «έφυγαν» μόλις πήγε στην Ουάσιγκτον για την πρώτη διαδήλωση.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης γιαγιάς και εγγονής στην Κηφισίας

Νέα πτώση του πληθωρισμού στην Ελλάδα το Μάιο - Υποχώρησε στο 4,1%

Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι άδεια τον Ιούνιο - Μεγαλύτερη η ευθύνη μας μετά τη νίκη του Μαΐου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης