Ειρήνη Κολιδά: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές που έζησα με οδήγησαν να ασχοληθώ με τη ζωγραφική

Ειρήνη Κολιδά: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές που έζησα με οδήγησαν να ασχοληθώ με τη ζωγραφική

«Για να μπορέσει κάποιος να πάρει έμπνευση και να δημιουργήσει, του συμβαίνει συνήθως κάτι που δεν είναι ωραίο» αναφέρει

irini-kolida
Η Ειρήνη Κολιδά, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2017, έδωσε συνέντευξη κι αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», εξήγησε πώς προέκυψε η συγκεκριμένη ενασχόληση. Όπως είπε, την οδήγησαν εκεί οι κακοποιητικές συμπεριφορές που δέχτηκε στη ζωή της.

«Για να μπορέσει κάποιος να πάρει έμπνευση και να δημιουργήσει, του συμβαίνει συνήθως κάτι που δεν είναι ωραίο. Οι δικές μου πληγές προέρχονται από στιγμές που έχω ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές. Οι στιγμές αυτές μου έδωσαν το έναυσμα να ξεκινήσω. Τη ζωγραφική τη χρησιμοποιώ σαν αγχολυτικό. Με ηρεμεί, με πάει σε άλλο mood», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct0b0rddkydt)

«Αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές δεν προέρχονται από την επαγγελματική ζωή, αλλά από την προσωπική και από πράγματα που αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνουν γύρω μου. Χωρίς να γίνω συγκεκριμένη, όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση και είσαι μέσα σε αυτή και τη βιώνεις, δεν το καταλαβαίνεις. Αν κάποιος σε τραβήξει για λίγο έξω και το δεις, τότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβαίνει γενικά, τριγύρω σου και σιγά σιγά, αν έχεις τη δύναμη, φεύγεις από αυτό», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η ίδια κατάφερε να βγει από τις καταστάσεις αυτές, με τη βοήθεια των φίλων της. «Εμένα αυτό που με τράβηξε ήταν ο εαυτός μου και κάποιες φίλες μου που έχω κι είναι κοντά μου. Το ξεπέρασα μόνη μου μέσω της ζωγραφικής», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον γιο της και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. «Με τον γιο μου, τον Αλέξανδρο, τα συζητάω όλα, γιατί θέλω να είναι ένα παιδί που πατάει στα πόδια του κι έχει γνώση των πραγμάτων. Δεν θα είναι σε ένα συννεφάκι, που θα είμαστε μόνο καλά κι ευτυχισμένοι», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης