Ο αποχαιρετισμός της Εύας και η πρεμιέρα της Μαρίας

Ο αποχαιρετισμός της Εύας και η πρεμιέρα της Μαρίας

Στην τηλεοπτική αγορά όλα παραμένουν σε κίνηση, ακόμη και τα πρόσωπα που κανείς δεν περιμένει…

TV_eva-antonopoulou
Αναμφισβήτητα η είδηση της ημέρας στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι η αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος δεν έφυγε ξαφνικά. Εδώ και μέρες η μετακίνησή της σε άλλο κανάλι και η ενδεχόμενη διακοπή στην συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου γέννησε πολλά σενάρια. Η ίδια κράτησε χαμηλούς τόνους, απέφυγε τις δηλώσεις και μέχρι και τώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της.

Το κανάλι την αποχαιρέτησε με ένα «ζεστό» δελτίο Τύπου. «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια. Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Εκείνη επέλεξε μετά το τέλος του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο στην λήξη του δελτίου ειδήσεων. «Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, τεχνικούς, δημοσιογράφους, στο κοντρόλ, στους πολύ κοντινούς συνεργάτες για το τελευταίο αυτό αντίο. Δεν είναι αντίο. Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυτζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν». Ηθος, ευγένεια, διακριτικότητα. Η Εύα Αντωνοπούλου εξελίχθηκε και πλέον ανοίγει τα φτερά της για κάτι άλλο. Με το καλό. Τα υπόλοιπα, εν καιρώ…

Η Εύα Αντωνοπούλου αποχαιρετά το κανάλι του ΣΚΑΪ

Ένα άλλο κορίτσι που δούλεψε μαζί με την Εύα στον ΣΚΑΪ αλλά έφυγε νωρίτερα, η Μαρία Αναστασοπούλου έχει απόψε πρεμιέρα με την Αρένα. Καλεσμένος της ο Πατέρας Αντώνιος για το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου. Στον ΑΝΤ1, ζωντανά, στις 23.00. Καλή αρχή.

Χρόνια Πολλά σε ένα κορίτσι που δικαίως φέτος ζει μια σπουδαία τηλεοπτική χρονιά. Σταματίνα, να τα εκατοστήσεις.


Κλείσιμο
Στην ΕΡΤ επιμένουν με μυθοπλασία. Σειρά έχει η «Έρημη χώρα», ένα σύγχρονο κοινωνικό γουέστερν σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα. Η σειρά, οχτώ επεισοδίων, παραγωγής ERTFLIX, θα προβληθεί αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ πριν από τη μετάδοσή της στην ΕΡΤ1. Παίζουν: Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Αρβανίτης κ.ά.

Καθυστερήσεις στις ανακοινώσεις των συμβολαίων των παρουσιαστριών σε Ant1 – Mega. Είναι θέμα εταιρείας παραγωγής… Όλα είναι έτοιμα και απλά αναμένουν το σύνθημα.

Κουίζ και φεύγουμε: Ποια δημοσιογράφος έχει ήδη συμφωνήσει να μετακινηθεί την ώρα που ο σταθμός που εργάζεται θεωρεί δεδομένη την παραμονή της;



Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης