Μάικ Τάισον για Τζέιμι Φοξ: «Είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο»

Μάικ Τάισον για Τζέιμι Φοξ: «Είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο»

Ο διάσημος ηθοποιός νοσηλεύεται σε μονάδα αποκατάστασης που ειδικεύεται σε «σοβαρές σύνθετες καταστάσεις»

tyson_-_foxx
Ο Τζέιμι Φοξ  έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με τον Μάικ Τάισοναφού προηγουμένως είχε υποστεί μια μυστηριώδη περιπέτεια υγείας τον περασμένο μήνα.

Ο 55χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται σε ένα ιατρικό κέντρο στο Σικάγο, το οποίο ειδικεύεται στη θεραπεία ενηλίκων με «σοβαρές σύνθετες καταστάσεις», συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης εγκεφαλικού επεισοδίου.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast «Valuetainment», ο πρώην μποξέρ Μάικ Τάισον δήλωσε για τον Φοξ: «Δεν αισθάνεται καλά. Είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο. Δεν έχω ιδέα τι του συνέβη».

Η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού είχε προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές και σε όσους τον γνώριζαν, συμπεριλαμβανομένου του παρουσιαστή Πάτρικ Μπετ-Ντέιβιντ, ο οποίος αποκάλυψε στη συζήτηση με τον Τάισον ότι είχε δειπνήσει με τον σταρ μόλις λίγους μήνες πριν.
Κλείσιμο
Mike Tyson Reacts To Jamie Fox Being Hospitalized

«Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες... εμφανίστηκε, φαινόταν πολύ καλά», είπε. «Και μετά ξαφνικά ακούς ιστορίες».

Ο πυγμάχος απάντησε: «Έι, ακούστε, δεν μπορούμε να προβλέψουμε την επόμενη ανάσα μας, δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε».

Ο Φοξ γύριζε την κωμωδία δράσης «Back In Action» με την Κάμερον Ντίαζ στην Ατλάντα τον Απρίλιο, όταν υπέστη ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η περιπέτεια της υγείας του Φοξ διέκοψε την παραγωγή της ταινίας.

Ο ρόλος του στην ταινία, η οποία είχε ήδη αντιμετωπίσει αρκετές φορές καθυστερήσεις και ατυχήματα, είναι αβέβαιος, με τον Μπετ-Ντέιβιντ να διερωτάται: «Θα κάνει ακόμα την ταινία ή όχι;».

Στη συνέχεια, ο Τάισον αποκάλυψε ότι υπήρχε η «πιθανότητα» ο Φοξ να τον υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί τώρα».

«Ο Τζέιμι είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και θα του έκαναν ό,τι έκαναν με τον Μπέντζαμιν Μπάτον, θα τον έκαναν νέο (για την ταινία)», δήλωσε ο πρώην μποξέρ.

Η συζήτηση επανήλθε στις ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του Φοξ, με τον Τάισον να καταλήγει: «Αν δεν ξέρουμε μέχρι τώρα, δεν θέλουν να ξέρουμε».

Η κόρη του ηθοποιού, Κορίν, ήταν μεταξύ πολλών αγαπημένων προσώπων του επισκέφθηκαν τον Φοξ στο κέντρο φυσικής αποκατάστασης το Σαββατοκύριακο.

Η Κορίν φωτογραφήθηκε να φτάνει στις εγκαταστάσεις, οι οποίες διαφημίζονται ως το κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη χώρα, για «τις πιο σοβαρές, πολύπλοκες καταστάσεις».

Συγκεκριμένα, ειδικεύεται στη θεραπεία σοβαρών παθήσεων όπως εγκεφαλικά επεισόδια, τραυματικές εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις του νωτιαίου μυελού.

Ο καλός φίλος του Φοξ, Ντέιβ Μπράουν, εθεάθη επίσης να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις και πέρασε χρόνο συζητώντας με την Κορίν πριν πάει να επισκεφθεί τον σταρ.

Φωτογραφίες: Shuttestock

Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσε γιατί ήθελε να χωρίσουν» - Τι λένε φίλοι του ζευγαριού στη Χαλκιδική

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεμονία στην κεντροαριστερά - Ξεκίνησε το «ματς» με το ΠΑΣΟΚ

Τα «κλειδιά» της ΝΔ για πλήρη κυριαρχία στις 25 Ιουνίου

-------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
 Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης