Τζέιμι Φοξ: Bρίσκεται σε μια μονάδα αποκατάστασης που ειδικεύεται στην ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο

Τζέιμι Φοξ: Bρίσκεται σε μια μονάδα αποκατάστασης που ειδικεύεται στην ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο

Η οικογένειά του ωστόσο κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την κατάσταση της υγείας του

jamie-foxx
Ο Τζέιμι Φοξ βρέθηκε πρόσφατα σε μια κορυφαία μονάδα αποτοξίνωσης στο Σικάγο. Ο λόγος της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις φέρεται να είναι ένα αδιευκρίνιστο ιατρικό επείγον περιστατικό, το οποίο οδήγησε στη νοσηλεία του. Αν και η ακριβής φύση της ιατρικής του κατάστασης παραμένει άγνωστη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάσημος ηθοποιός επικεντρώνεται τώρα στην ανάρρωσή του από εγκεφαλικό επεισόδιο.


Πηγές που βρίσκονται κοντά στην κατάσταση αποκάλυψαν στο TMZ ότι ο Φοξ βρίσκεται υπό τη φροντίδα αφοσιωμένων ιατρών στο κέντρο αποκατάστασης του Σικάγο από τον Απρίλιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχε την υποστήριξη των δύο θυγατέρων του, οι οποίες ήταν στο πλευρό του, παρέχοντάς του αγάπη και ενθάρρυνση. Η παρουσία τους έχει αναμφίβολα ανεβάσει το ηθικό του 55χρονου ηθοποιού, καθώς διανύει αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Το κέντρο αποκατάστασης όπου ο Τζέιμι λαμβάνει θεραπεία ειδικεύεται σε διάφορους τομείς αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της ανάρρωσης από εγκεφαλικό επεισόδιο, τραυματική εγκεφαλική βλάβη, βλάβη του νωτιαίου μυελού και αποκατάσταση από καρκίνο. Αυτό υποδηλώνει ότι το επείγον ιατρικό περιστατικό του Φοξ πιθανότατα αφορούσε εγκεφαλικό επεισόδιο, ένα γεγονός που μπορεί να έχει σημαντικές σωματικές και νευρολογικές συνέπειες. Όμως, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη δήλωση σχετικά με την κατάσταση από την οικογένεια ή τους εκπροσώπους του.
jamie_foxx_thema
Κλείσιμο

Εν μέσω αυτής της δύσκολης περιόδου, η οικογένεια Φοξ είχε επίσης να αντιμετωπίσει την παραπληροφόρηση και την ανακριβή πληροφόρηση από ορισμένα μέσα ενημέρωσης. Ενώ πολλές ειδησεογραφικές πηγές δημοσίευσαν ιστορίες που δεν είχαν σαφήνεια, ήταν η Κορίν, η κόρη του ηθοποιού, που ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οργίασαν με την ιστορία και διευκρίνισε ότι ο πατέρας της είχε βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αυτή τη στιγμή αναρρώνει.

Σε μια επίδειξη υπευθυνότητας, δύο γνωστά ειδησεογραφικά πρακτορεία, το Daily Loud και το Radar Online, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια Foxx και τους αναγνώστες τους. Τα εν λόγω πρακτορεία είχαν αρχικά αναφέρει ότι η κατάσταση του Φοξ ήταν κρίσιμη, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι οι πηγές στις οποίες βασίστηκαν ήταν αναξιόπιστες, με αποτέλεσμα να διαδώσουν ψευδείς πληροφορίες. Μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στο Twitter, και τα δύο μέσα εξέφρασαν τη μεταμέλειά τους για τις ενέργειές τους, αναγνώρισαν την αποτυχία τους να ελέγξουν επαρκώς τα γεγονότα και ζήτησαν ειλικρινά συγγνώμη από τον
Τζέιμι Φοξ και την οικογένειά του.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Οδηγός για τις εκλογές: Πού ψηφίζω, μέχρι πόσους σταυρούς βάζω – Τι ισχύει για ετεροδημότες, εκλογικές άδειες

28χρονος απατεώνας πήρε €83.000 από 35χρονη σε 17 ημέρες - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης