Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά, στην εκπομπή «Πρωινό»: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο και πολύ προικισμένο από ταλέντο».
«Έχει έναν χαρακτήρα όμως, που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός και υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι δυσκολεύονται να συνυπάρξουν μαζί του πάνω στη σκηνή», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszh646czcnl)
Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε: «Θα συνεργαζόμουν μαζί του. Η παραβατική αυτή φάση, που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή».
Για τον Αλέξη Γεωργούλη, τόνισε: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».
Τέλος, αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ρήγα και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά. «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω. Και το χειρότερο... να τραγουδάω», είπε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας