Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της απαντά στις κατηγορίες της - «Έκανα το καλύτερο που μπορούσα»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της απαντά στις κατηγορίες της - «Έκανα το καλύτερο που μπορούσα»

Η Λιν Σπίαρς αρνείται ότι καταπίεζε την κόρη της και υποστηρίζει πως βρισκόταν πάντα δίπλα της - «Πάντα προσπαθούσα να σε βοηθήσω να πετύχεις τους στόχους σου και να κατακτήσεις τα όνειρά σου», έγραψε

spears__6_
Με μία ανάρτηση στο Instagram απάντησε η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις κατηγορίες της κόρης της.

Η ποπ σταρ ανέφερε σε δημοσίευσή της πως είναι απογοητευμένη και πολύ θυμωμένη με τους γονείς της και ιδιαίτερα με τη μητέρα της, για την υποχρεωτική κηδεμονία, στην οποία την υπέβαλαν για 13 χρόνια.

Θέλοντας να εκφράσει τη δική της θέση, η Λιν Σπίαρς ανέφερε πως προσπάθησε με κάθε τρόπο να στηρίξει την κόρη της και να τη βοηθήσει να πετύχει τα όνειρά της.

«Μπρίτνεϊ, προσπαθούσα σε όλη σου τη ζωή να σε υποστηρίζω και να είμαι δίπλα σου, προκειμένου να σε βοηθήσω να πετύχεις τους στόχους σου και να κατακτήσεις τα όνειρά σου», έγραψε η 67χρονη κάτω από μια κοινή φωτογραφία της με την ποπ σταρ από το παρελθόν.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω να ξεφύγεις από αυτές τις κακουχίες. Δεν σου έχω γυρίσει ποτέ την πλάτη και ούτε σκοπεύω να το κάνω».

Ανέφερε μάλιστα, πως ήταν η κόρη της που την απέρριπτε συνεχώς. «Οι απορρίψεις σου όλες αυτές τις φορές, οι στιγμές που με πέταξες έξω, οι κλήσεις σου με κάνουν να νιώθω απελπισία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα», τόνισε η μητέρα της.

Τέλος, την παρακάλεσε να κάνουν μια συζήτηση οι δυο τους, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Η συζήτηση αυτή όμως, είναι μόνο για εσένα και για εμένα. Πρέπει να γίνει από κοντά, ιδιωτικά», ανέφερε κλείνοντας την ανάρτησή της.

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ κυκλοφόρησε την Κυριακή στο YouTube ένα ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 22 λεπτών σχετικά με την κακοποίηση που βίωσε ως αποτέλεσμα της κηδεμονίας από τον πατέρα της. Η Σπίαρς αποκάλυψε επίσης ότι απέρριψε «πολλά χρήματα» για να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το ηχητικό απόσπασμα με τις εξομολογήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Δεν κερδίζω τίποτα από το να τα μοιραστώ όλα αυτά», δήλωσε η 40χρονη Σπίαρς. «Μου έχουν γίνει προτάσεις να δώσω συνεντεύξεις στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τόσους πολλούς ανθρώπους για πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι τρελό. Δεν θέλω τίποτα από αυτά. Για μένα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κανονική συνέντευξη».

Η τραγουδίστρια του «Hold Me Closer» ξέσπασε και πάλι κατά της οικογένειάς της στο ηχητικό που έχει πλέον διαγραφεί, εξηγώντας ότι ένιωθε σαν να την είχαν εγκαταλείψει εν μέσω της κηδεμονίας της.

Με σκότωσαν κυριολεκτικά...

«Με σκότωσαν κυριολεκτικά. Με πέταξαν μακριά», είπε η Σπίαρς. «Ένιωσα σαν να με πέταξε η οικογένειά μου. Έδινα παραστάσεις για χιλιάδες ανθρώπους τη νύχτα στο Λας Βέγκας, η βιασύνη του να είσαι καλλιτέχνης, το γέλιο, ο σεβασμός... Ήμουν μια μηχανή. Ήμουν μια γ… μηχανή, ούτε καν άνθρωπος σχεδόν. Ήταν τρελό».

Η νικήτρια του Grammy επιβεβαίωσε επίσης τον προηγούμενο ισχυρισμό της ότι αναγκάστηκε να μπει σε ψυχιατρική κλινική στις αρχές του 2019 επειδή διαφώνησε με μια χορευτική κίνηση κατά τη διάρκεια μιας πρόβας της.

Στο ηχητικό, περιέγραψε τις συνθήκες που ήταν αναγκασμένη να ζει. Όπως είπε γδυνόταν μπροστά σε άλλους.

«Με έβαλαν σε μια κατάσταση άγνοιας για να με κάνουν να νιώσω ότι τους χρειάζομαι», είπε περιγράφοντας στη συνέχεια τον τρόπο που της φερόντουσαν: «Αν δεν κάνεις ό,τι σου λέμε, θα σου δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης