Andrew Lambrou για Eurovision: «Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού»

Andrew Lambrou για Eurovision: «Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού»

«Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία και μόλις προσγειώθηκα στο Σίδνεϊ πήγα αμέσως στο κρεβάτι μου» δήλωσε ο τραγουδιστής

andrew_lambrou__1_
Ο Andrew Lambrou, ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε στο Happy Day λίγες ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού. Ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε το 4άρι της Ελλάδας, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας πριν ανέβει στη σκηνή στο Λίβερπουλ, καθώς και τα μηνύματα που ανταλλάξανε με τον Victor Vernicos.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά. Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία» είπε χαρακτηριστικά ο Andrew Lambrou.

Σε ερώτηση για την προετοιμασία του ο νεαρός τραγουδιστής είπε: «Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά πήγαινα στο γυμναστήριο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csv5sd0u1sap)

«Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία», πρόσθεσε ο Andrew Lambrou.

Κλείσιμο
Για τους 4 βαθμούς της Ελλάδας, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μου. Το κοινό της Ελλάδας μού έδωσε 12 πόντους. Μου έστειλαν όμορφα μηνύματα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από αυτό. Φυσικά θα ήταν υπέροχο να είμαι στη 10άδα αλλά είμαι χαρούμενος που τερμάτισα στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό που κατάφερα».

Ο Andrew Lambrou αποκάλυψε και το πρόβλημα της υγείας του λέγοντας: «Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου "Αποκλείεται!". Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία και μόλις προσγειώθηκα στο Σίδνεϊ πήγα αμέσως στο κρεβάτι μου, το σώμα μου δεν ήταν πολύ καλά. Αλλά ανάρρωσα τώρα».

Τέλος, σχετικά με το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον Victor Vernicos μετά την εμφάνισή του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν τον είδα από κοντά, αλλά του έστειλα ένα μήνυμα. Του είπα ότι πρέπει να είναι περήφανος για ό, τι έχει καταφέρει ιδίως στην ηλικία των 16 ετών. Και μου είπε "Ευχαριστώ, το ίδιο ισχύει και για σένα", το οποίο ήταν ωραίο».

Ειδήσεις σήμερα:

Σε νευρική κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή 

Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

«Κόλλησε» με τη Σακίρα ο Τομ Κρουζ - Γιατί εκείνη λέει «όχι»

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης