Käärijä: «Αγαπώ πολύ τη Loreen, αλλά για μένα σημαίνει πολλά πως το κοινό μου έδωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία»
«Όταν άκουσα για πρώτη φορά το "Cha Cha Cha", κάτι συνέβη και είπα πως με αυτό το τραγούδι μπορούμε να κερδίσουμε τη Eurovision» δήλωσε ο τραγουδιστής
Ο Käärijä και το τραγούδι «Cha, Cha, Cha» συμμετείχε στη φετινή Eurovision με τη χώρα της Φιλανδίας και αποτέλεσε τη πιο πολυσυζητημένη συμμετοχή του διαγωνισμού, ακόμη και αν στερήθηκε τη νίκη από τη Loreen της Σουηδίας.
Ο Φιλανδός τραγουδιστής από την αρχή ήταν ανάμεσα στα φαβορί του διαγωνισμού και αν και τελικά έλαβε τη δεύτερη θέση, κατέκτησε την πρωτιά στις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csr3fc3izxhd)
Λίγες μέρες μετά τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού, ο Käärijä μίλησε αποκλειστικά στο «Καλύτερα δε γίνεται».
Ο 29χρονος ράπερ εξέφρασε, ανάμεσα σε άλλα, την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία έχει επισκεφτεί 5 φορές και δήλωσε επίσης πως στενοχωρήθηκε όταν έχασε την πρώτη θέση.
«Όταν είδα τη βαθμολογία και τη Loreen στην πρώτη θέση, στενοχωρήθηκα στη αρχή. Γιατί έδωσα τα πάντα στη σκηνή και φυσικά όταν κάνω κάτι θέλω να κερδίζω. Αλλά είμαι χαρούμενος. Όταν άκουσα για πρώτη φορά το "Cha Cha Cha", κάτι συνέβη και είπα πως με αυτό το τραγούδι μπορούμε να κερδίσουμε τη Eurovision», δήλωσε αρχικά ο μουσικός.
«Αγαπώ πολύ τη Loreen, αλλά για μένα σημαίνει πολλά πως το κοινό μου έδωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Νομίζω πως οι υπεύθυνοι πρέπει να αλλάξουν του χρόνου μερικούς κανονισμούς. Αλλά δε θέλω να πω κάτι κακό για τη Loreen, γιατί είναι η βασίλισσα και η νικήτρια. Πρέπει να το πω αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Käärijä.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο ράπερ σχολίασε σχετικά με τον Andrew Lambrou: «Πρέπει να πω ένα πράγμα. Όταν βρεθήκαμε με τον Κύπριο τραγουδιστή του είπα ότι είναι ο καλύτερος τραγουδιστής φέτος στη Eurovision. Η Loreen μετά τη Eurovision μου έστειλε μήνυμα και μου έδωσε συγχαρητήρια».
Για το αν έχει επισκεφτεί την Ελλάδα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχω έρθει στην Ελλάδα για διακοπές 5 φορές. Έχω πάει στη Ρόδο και στα Χανιά. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, τους ανθρώπους, το φαγητό. Είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή χώρα».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).