Asteroid City: Η γεμάτη αστέρες πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών

Από τον Τομ Χανκς και τη Σκάρλετ Γιόχανσον έως τον Στιβ Καρέλ και τον Μπράιαν Κράνστον,  το νέο φιλμ του ιδιαίτερου σκηνοθέτη περιλαμβάνει ένα πολυπληθές καστ

ASTEROID-CITY
Την Τρίτη το βράδυ έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Γουές Άντερσον, «Asteroid City», η οποία διαθέτει ένα τεράστιο καστ από διάσημους ηθοποιούς: Τομ Χανκς, Στιβ Καρέλ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Χονγκ Τσάου, Τζέισον Σβάρτζμαν, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Ματ Ντίλον, Μάγια Χοκ, Τζέφρι Ράιτ, Έντριαν Μπρόντι, ανάμεσα σε άλλους.

Το πολυπληθές καστ πόζαρε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ για φωτογραφίες πριν προχωρήσει μέσα στην αίθουσα του «Palais des Festivals et des Congrès».

Το «Asteroid City» απέσπασε μια θερμή, αν και υποτονική ανταπόκριση από το κοινό, καθώς χειροκρότησε μόνο για 5 λεπτά στο τέλος της προβολής. Ο Άντερσον κράτησε σύντομα τα σχόλιά του: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ απόψε. Ευχαριστούμε το καταπληκτικό καστ μας. Σας ευχαριστούμε».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
Asteroid City - Official Trailer - In Select Theaters June 16, Everywhere June 23

Το «Asteroid City» διαδραματίζεται το 1955 και επικεντρώνεται σε μια ομάδα μαθητών και γονέων από όλη τη χώρα που συγκεντρώνονται σε μια μικρή φανταστική πόλη της ερήμου (87 κάτοικοι) στα νοτιοδυτικά της Αμερικής για το ετήσιο συνέδριο των «Junior Stargazers», το οποίο πραγματοποιείται στο κέντρο ενός τεράστιου κρατήρα από μετεωρίτη. Αυτοί οι αστρονόμοι δεν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται να γίνουν μάρτυρες ενός γεγονότος που θα αλλάξει τον κόσμο.

Ο Άντερσον είναι τακτικός επισκέπτης των Καννών. Πριν από δύο χρόνια είχε εμφανιστεί και πάλι στο φεστιβάλ με την ταινία «The French Dispatch» και το 2012 με την ταινία «Moonrise Kingdom», όπου και οι δύο είχαν λάβει μέρος στο διαγωνιστικό τμήμα.

Μετά την πρεμιέρα του στις Κάννες, το «Asteroid City» θα προβληθεί στις 16 Ιουνίου στην Αμερική και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 23 Ιουνίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα
Κλείσιμο
cast_asteroid_city
SPL7436499_035_4

SPL7436743_034_3
SPL7436743_044_3
SPL7436743_053_3
SPL7436743_068_3
SPL7436743_092_3

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGES


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες είναι οι 75 γυναίκες της νέας Βουλής- Οι 30 εκλέγονται πρώτη φορά

Νέα τροπή στις έρευνες για τον φόνο στη Βαρβάκειο - Η γυναίκα βρέθηκε με κομμένο λουράκι τσάντας

Πώς η Αντίπαρος μεταμορφώθηκε στο ελληνικό case-study του διεθνούς real-estate

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης