Σκάρλετ Γιόχανσον για τη δικαστική διαμάχη με τη Disney: «Στενοχωρήθηκα κι απογοητεύτηκα»

Σκάρλετ Γιόχανσον για τη δικαστική διαμάχη με τη Disney: «Στενοχωρήθηκα κι απογοητεύτηκα»

«Με υποστήριξαν ξένοι άνθρωποι, που δεν τους αφορούσε το θέμα»  είπε η Χολιγουντιανή ηθοποιός

skarlet-giohanson
Παρά τη δικαστική τους διαμάχη, η Σκάρλετ Γιόχανσον δηλώνει πως «δεν έχει πάψει να πιστεύει στη μαγεία της Disney».

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Variety κι αναφέρθηκε στην περίοδο που κινήθηκε νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής. Όπως είχε υποστηρίξει η Γιόχανσον, η κυκλοφορία της ταινίας Black Widow μέσω streaming παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας της με τη Disney.

Η ηθοποιός κατέθεσε την μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, καθώς δεν είχε καμία ενημέρωση για την streaming κυκλοφορία της ταινίας, η οποία θα νοικιάζεται στο Disney+ για 30 δολάρια. Όπως ανέφερε, η ίδια είχε κάνει συμφωνία αποκλειστικά για την κυκλοφορία της Black Widow στους κινηματογράφους.

Κλείσιμο

Στη νέα της συνέντευξη, η σταρ ανέφερε για την περίοδο εκείνη: «Στενοχωρήθηκα κι απογοητεύτηκα. Κυρίως όμως, στενοχωρήθηκα. Ήταν σουρεάλ, γιατί ήμασταν όλοι σε απομόνωση κι εγώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Θυμάμαι ότι όλοι με σταματούσαν να μου πουν "μπράβο", επειδή υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Με υποστήριξαν ξένοι άνθρωποι, που δεν τους αφορούσε το θέμα».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως παρά τη νομική διαμάχη με την εταιρεία, εξακολουθεί να έχει άψογες σχέσεις με τη δημιουργική ομάδα. «Μπόρεσα να διαχωρίσω τη δημιουργική ομάδα της Disney, με τους οποίους έχω συνεργαστεί πολύ, από την ομάδα που αναλαμβάνει το οικονομικό και εμπορικό κομμάτι», ανέφερε.

Τέλος, η Σκάρλετ Γιόχανσον αναφέρθηκε στη μαζική απεργία των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους κι ο σύζυγός της, Κόλιν Τζοστ, ο οποίος εργάζεται για το SNL.

«Τα αιτήματά τους, αυτά που ζητούν, ακούγονται δίκαια. Θα ήταν τέλειο να καταλήξουν σε συμφωνία και να μη φτάσουν μέχρι εδώ, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι τραγικές, αλλά είναι κάτι που θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί, γιατί συμβαίνει εδώ και χρόνια», είπε κλείνοντας.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης