Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη, ο οποίος ανέφερε πως προσπαθεί να μη διατυμπανίζει την προσωπική του ζωή κι όχι ακριβώς να την προστατεύσει, ο Κώστας Φραγκολιάςέκανε μια αποκάλυψη.
Το απόσπασμα με τα όσα είπε προβλήθηκε στο «Happy Day», με την εκπομπή να σχολιάζει τις δηλώσεις του. «Θέλω να δώσω λόγο στον Κώστα, γιατί πολλές φορές ακούγεται ότι "έλα μωρέ, δεν τον έχουμε δει με καμία σύντροφο, κάτι κρύβει και δεν θέλει"», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε τον λόγο στον Κώστα Φραγκολιά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csq0fw8mung9)
Τότε, εκείνος αποκάλυψε: «Πριν από 6-7 χρόνια, στα Σύβοτα, στην Πάργα, τον πέτυχα με μία μελαχρινή κοπέλα, που ήταν όντως το κορίτσι του. Σοκ, ήταν πολύ όμορφη. Εκεί τον πέτυχα».
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση ή εμφάνιση, γιατί είναι κάτι που το αποφεύγει, δεν του αρέσει». Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν καλλονή και κορμάρα, στο ύψος του Νίκου περίπου».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.