Λούκας Γιώρκας: «Παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου, ουδέποτε είχα εθισμό στο αλκοόλ»

Λούκας Γιώρκας: «Παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου, ουδέποτε είχα εθισμό στο αλκοόλ»

«Πολλές φορές είχε αποτελέσει για εμένα έναν τρόπο διαφυγής, αλλά στην έξοδό μου» δήλωσε ο τραγουδιστής

loukas_giorkas_9
Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε για διάφορα θέματα της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, απρόοπτα που έχει βιώσει στην πίστα, τις δηλώσεις του που παρερμηνεύθηκαν, τον επερχόμενο γάμο του, αλλά και την πρόταση γάμου.

«Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο διπλωματικό επεισόδιο», είπε ο Λούκας Γιώρκα σχετικά με τη βαθμολογία της Κύπρου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csp7u8rf46dl)
Κλείσιμο

Ως προς το πιο απρόοπτο περιστατικό που του έχει συμβεί σε πίστα, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε: «Έχει τύχει να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου κι έμεινα ημίγυμνος».

«Παρερμηνεύθηκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές είχε αποτελέσει για εμένα έναν τρόπο διαφυγής, αλλά στην έξοδό μου. Όπως βγαίνουν οι νέοι άνθρωποι και ξεδίνουν. Αυτό που συνέβη ήταν ότι η όλη δημοσιότητα που είχα πάρει από το παιχνίδι αυτό, δεν ήμουν συμφιλιωμένος με αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες», είπε ο τραγουδιστής για τα δημοσιεύματα που είχαν κάνει λόγο για εθισμό στο αλκοόλ.

Ο Λουκάς Γιώρκας αναφέρθηκε στη συνέχεια για την μέλλουσα σύζυγό του και τον γάμο τους: «Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από έναν μήνα παντρεύομαι. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους».

Σχετικά με την πρόταση γάμου, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε χιουμοριστικά: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μπογονικολός που συνελήφθη για κατασκοπεία από το FBI

«Αυτό είναι το ήθος τους»: Το Twitter ξεσπά για τις επιθέσεις στον Σαββόπουλο

Αυτές είναι οι δουλειές που απειλούνται περισσότερο από το ChatGPT και την Τεχνητή Νοημοσύνη

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας


Στο τέλος, ο Λούκας Γιώρκας δήλωσε: «Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης