Οι «Προδότες», οι αρχηγοί των κομμάτων στην ψυχαγωγία και ο πυρετός των εκλογών

Οι «Προδότες», οι αρχηγοί των κομμάτων στην ψυχαγωγία και ο πυρετός των εκλογών

Ανεβαίνουν οι τόνοι, πολλαπλασιάζονται οι μεταγραφές, αυξάνονται οι… αποχωρήσεις

markoulakis4
Η  Έπαυλη των «Προδοτών» ανοίγει τις πύλες της. Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1, κάνουν πρεμιέρα «Οι Προδότες», το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο πρόσφατα απέσπασε δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα μυεί το τηλεοπτικό κοινό σε έναν κόσμο, όπου Πιστοί και Προδότες συνυπάρχουν… Σαν τον αληθινό μοιάζει και όχι μόνο τον τηλεοπτικό θα έλεγα. Ας κρατήσουμε και αυτό που είπαμε πριν από μερικές ημέρες, εδώ στο ΘΕΜΑ… Ο Μαρκουλάκης ήλθε για να μείνει.

Σενάρια μετακίνησης της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ στο Open. Από την πλευρά του δεύτερου σταθμού διευκρινίζεται πως δεν υπάρχει συμφωνία, ενώ κρούση έγινε για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων και σε δύο ακόμη παρουσιάστριες. Ας μην βιαζόμαστε.
201909112123140_IMG_0187

Κλείσιμο
Συζητήσεις του Κώστα Τσουρού με τα στελέχη του Mega. Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος σήμερα στις κάμερες. Συζητήσεις πολλές για τις ομάδες των πρωινών εκπομπών οι οποίες, ξανατονίζω, παραμένουν με τις κυρίες που τις παρουσιάζουν, Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα, στην θέση τους και ενισχυμένες σε πολλά επίπεδα.

Γρίφος το «τι μέλλει γενέσθαι» στο Open με τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Η ρευστότητα στα σενάρια και όχι στα ταμεία δεν βοηθά ιδιαίτερα. Ισως τελικά οι αλλαγές που θα προκύψουν, να είναι μεγαλύτερες και περισσότερες. Απορία και η αξιοποίηση της Μάριον Μιχελιδάκη.

Πόσες ζώνες θα βαφτιστούν ενημερωτικές του χρόνου; Πολλές. Και σίγουρα περισσότερες από φέτος.
5158_MARION_MIXELIDAKI_792022

Μάχη των καναλιών για τα πάνελ των εκλογών. Οι περισσότεροι έχουν ήδη ανακοινώσει την σκαλέτα της Κυριακής ενώ ελάχιστες λεπτομέρειες απομένουν για όσους ακόμη δεν εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις. Μέχρι τότε οι πολιτικοί αρχηγοί θα συνεχίσουν να παραχωρούν συνεντεύξεις σε ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και εκπομπές.

Πλην του prime time, όλες οι υπόλοιπες ζώνες δεν έχει νόημα να φιλοξενούν ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς πλέον η συρρίκνωση ξεπερνά τα όρια. Είναι απολύτως λογικό να δίνεται χώρος στους υποψηφίους και παράλογο να παραμένουν κουτσουρεμένα κάποια προγράμματα, τα οποία μόνο «πληγώνονται» σε τηλεθέαση αυτή την περίοδο.

Η διαμάχη του «Breakfast@Star» και της Μαρίας Κορινθίου παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Αλλαξε πλέον η πρωινή εκπομπή του Star και σίγουρα σε όλη αυτή την αλλαγή μερίδιο έχει ο νέος αρχισυντάκτης Χρήστος Αϊβαλιώτης. Ισως τελικά μετά το prime time , η πρωινή ζώνη να συνιστά μία αρένα με όλα τα χαρακτηριστικά που της ταιριάζουν. Α! Και τα αποτελέσματα φυσικά. Νικητές και χαμένους. Όχι μόνο σε νούμερα.

Κουίζ για καληνύχτα: Ποιο στέλεχος επιστρέφει στα παλιά λημέρια του εκτοπίζοντας ένα άλλο;

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Πάνε για κυβέρνηση παράλυσης και ακυβερνησίας, για να σώσουν τις καρέκλες τους, θέλουν να μας βάλουν φυλακή

Εκλογές 2023 - Financial Times: Παρά τους εφιάλτες με τον Βαρουφάκη να παίζει πιάνο, η Ελλάδα έγινε επενδυτικός τίγρης

Λευκάδα: Η βίλα με την απίθανη θέα που πουλήθηκε μέσω Sotheby’s σε τιμή ρεκόρ 15.000 ανά τ.μ

________________


Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης