Οι αντιδράσεις για το 4άρι της Κύπρου και ο Χρήστος Λούλης στο Mega

Οι αντιδράσεις για το 4άρι της Κύπρου και ο Χρήστος Λούλης στο Mega

Η Eurovision απέτυχε, η ΕΡΤ δέχεται πιέσεις και η ιδιωτική τηλεόραση το απολαμβάνει

lambrou
Το νέο σίριαλ για τις εκπομπές έχει τίτλο «Συγχώρα με για το 4». Ο βαθμός της κριτικής επιτροπής στην συμμετοχή της Κύπρου για τον διαγωνισμό της Eurovision έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Δικαιολογημένα ή μη, στοχοποιήθηκαν πέντε άνθρωποι οι οποίοι τίμησαν την ελευθερία της ψήφου αλλά παραβίασαν έναν κανόνα ηθικής. Αυτόν που θέλει τις συμμαχίες στον διαγωνισμό τραγουδιού να ενεργοποιούνται δίχως ενοχές. Η Κύπρος άξιζε καλό βαθμό σύυμφωνα με το κοινό αλλά όχι για τα μέλη της επιτροπής τα οποία ξαφνικά αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν κάποια κριτήρια τα οποία δεν συνάδουν, ενδεχομένως, με αυτά του κόσμου.

Διατυπώθηκαν αντιρρήσεις. Εντονα ή λιγότερο έντονα. Διατυπώθηκε και μία άποψη από τον κύριο Ψινάκη η οποία δυστυχώς είναι βαθιά προσβλητική για τον ίδιο τον υπογράφοντα και όχι για την ΕΡΤ ή την επιτροπή. Αφού ούτε λίγο ούτε πολύ εύχεται να είναι τέσσερις οι ώρες των ανθρώπων που απαρτίζουν μια κριτική επιτροπή, στη συνέχεια χαρακτηρίζει την ΕΡΤ με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Είναι τουλάχιστον θλιβερό αυτό που συνέβη.

Andrew Lambrou - Break A Broken Heart (LIVE) | Cyprus 🇨🇾 | Grand Final | Eurovision 2023


Ανω κάτω το πρόγραμμα των καναλιών αυτή την εβδομάδα λόγω των εκλογών. Δεκάλεπτα κομμάτων, διακαναλικές συνεντεύξεις, έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές και απευθείας μεταδόσεις των προεκλογικών ομιλιών. Η Ψυχαγωγία συρρικνώνεται και λογικό είναι και την Κυριακή θα αναμετρηθούν όχι μόνο τα κόμματα αλλά και τα κανάλια. Και το αποτέλεσμα αυτό θα έχει ενδιαφέρον και συνιστά βαρόμετρο για την επόμενη σεζόν της ενημέρωσης.

Ακολουθεί ευχάριστη ανακοίνωση: Ο Χρήστος Λούλης, μπαίνει στο καστ της νέας δραματικής σειράς του MEGA, «Famagusta», που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον αγνοούμενο γιο που επιστρέφει στην πατρίδα του. Το ταξίδι του κεντρικού ήρωα της σειράς, που θα υποδυθεί ο Χρήστος Λούλης, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραίο τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των χαρακτήρων της σειράς «Famagusta», αφού θα λειτουργήσει ως καταλύτης προκειμένου να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά που έμεναν θαμμένα κάτω από τα εγκαταλειμμένα καλντερίμια της Αμμοχώστου. Με το καλό.

Μαρία Αναστασοπούλου και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έρχονται Με πρεμιέρες μετά τις εκλογές, στον ΑΝΤ1. Στον σταθμό, όπως αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών, παραμένει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Κλείνουμε με κουίζ: Εκείνος φεύγει, εκείνη έρχεται στην θέση του. Ποιοι είναι;



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Αλβανία - Η πρώτη δήλωση Μπελέρη μετά την εκλογή του στη Χειμάρρα: «Νίκησε η Δημοκρατία»

Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά - Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τα δύο αδέλφια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης