«Η κόρη μου είναι 13 ετών και η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τα ξεσπάσματα. Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο για να το δω κι εγώ, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Συζητάμε τα πάντα. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:
«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, ούτε οικονομικά, δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην “Άγρια Γη” με πολλή αγάπη και βρήκα τα πατήματά μου. Δοκιμάστηκα πολύ στην κωμωδία και πλέον θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.