Έλενα Ασημακοπούλου: «Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες»

Έλενα Ασημακοπούλου: «Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες»

«Με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά» συμπλήρωσε

elena_asimakopoulou
Η Έλενα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της, αλλά και στις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αρχικά, εξήγησε πόσο δύσκολα πέρασε, προσπαθώντας να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

«Για πολλά χρόνια, δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου. Με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως εγώ... Γιατί κι εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα παιδί μετά τη Μαρία, για να μην έχουνε μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά μπαρούφες», είπε αρχικά.

«Δεν είναι και κάτι, εντάξει. Απλά βιαζόμουν λίγο κι όταν έφαγα το πρώτο μου χαστούκι και πέρασα δύσκολα, είπα "ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω"», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpfzbn1wbc95)

Κλείσιμο
Όπως είπε, η κόρη της σε αντίθεση με τις επόμενες εγκυμοσύνες της, ήρθε στη ζωή της πολύ εύκολα, στην ηλικία των 27 ετών.

«Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα τελικά, στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο. Μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα, με απώλειες δικών μας ανθρώπων. Εκείνη την περίοδο, δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ», δήλωσε.

«Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρί-Σαντάλ: Το love story με τον Παύλο και ο τοκετός στον οποίο κόντεψε να πεθάνει

Οι Αρβανίτες της Αθήνας και το όνομα της Πλάκας

Έτσι αποχαιρέτησε η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης