Νίκος Συρίγος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Νίκος Συρίγος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Το ζευγάρι έγινε γνωστό ότι είναι μαζί τον προηγούμενο μήνα

sirigos_zouganeli
Ο Νίκος Συρίγος απασχολεί το τελευταίο διάστημα αρκετά τα media, λόγω της σχέσης του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εδώ και λίγο καιρό, ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε σχέση με την τραγουδίστρια, με τους δυο τους να προτιμούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να μη δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. 

Σε ερωτήσεις στην κάμερα καναλιών ο Νίκος Συρίγος αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση για την προσωπική του ζωή.

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είστε εδώ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι μια χαρά, όλοι είμαστε καλά. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά σας, σας αγαπώ πάρα πολύ. Φιλιά πολλά»
, είπε ο δημοσιογράφος.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Breakfast @ Star.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csgo17gadp2h)


Η αρχή της σχέσης τους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, δυόμισι χρόνια μετά τον γάμο τους, κάτι που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές Απριλίου.

Λίγο καιρό μετά από αυτή την είδηση, έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια ήταν σε σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, συνεργάτη, μεταξύ άλλων, της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η εφημερίδα Espresso συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την τραγουδίστρια έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε πάρει μια συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια. Έκτοτε, διατηρούσαν μια φιλική σχέση μεταξύ τους, μέχρι τον χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το διαζύγιο της ερμηνεύτριας, έδωσε το έναυσμα τόσο στην ίδια όσο και στον Νίκο Συρίγο, να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον.

συριγος_ζουγανελη


Εκείνον τον καιρό, ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει στο blog του στο queen.gr, ένα κείμενο με τίτλο «Ερωτεύομαι!». Ανάμεσα σε όσα είχε γράψει, ο Νίκος είχε πει για την άνοιξη και τον έρωτα: «Δεν χωράει στον έρωτα δειλία. Προχώρα… Μόνο μπροστά… Να σκέφτεσαι πάντα πόσο χαρούμενος ήσουν στην αρχή κι όχι πόσο λυπημένος στο τέλος. Δεν είναι ανοησία. Είναι ζωή. ΖΩΗ», ενώ μέσα στο κείμενο είχε γράψει και τα εξής:

«Στους ανθρώπους μπορείς να ερωτευτείς και χωρίς να αναπαραχθείς. Να ερωτευτείς για τον έρωτα. Ή για το γαμώτο. Κι ας έχει γίνει πια πολύ δύσκολη πίστα ο έρωτας. Ο πραγματικός. Όχι αυτός που «πουλάνε». Να ξέρεις κάτι. Δεν θέλει πολλά για να ερωτευτείς. Αρκεί μια ματιά και μια μυρωδιά. Μεγάλο πράγμα η μυρωδιά».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Μείωση ΕΝΦΙΑ 10% σε κάθε σπίτι που ασφαλίζεται, αύξηση 40% στο επίδομα παιδιού και «κάρτα 18άρη» 150 ευρώ

Victor Vernicos: Η πρόβα του στη Eurovision που έγινε viral στο Twitter - «Ντοθράκι μιλάει;»

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Ο «έκπτωτος» πρίγκιπας Χάρι μεγάλος χαμένος της τελετής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης