Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι ο Νίκος Συρίγος ο νέος της σύντροφος;

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι ο Νίκος Συρίγος ο νέος της σύντροφος;

Λίγο καιρό μετά την είδηση του διαζυγίου της με τον Σπύρο Δημητρίου, η τραγουδίστρια λέγεται ότι προσπαθεί να πάει παρακάτω στη ζωή της

zouganeli_syrigos
Εδώ και λίγο καιρό, έχει γίνει γνωστή η είδηση ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου παίρνουν διαζύγιο, δυόμισι χρόνια μετά τον γάμο τους.

Νέο δημοσίευμα, θέλει την τραγουδίστρια να έχει προχωρήσει στη ζωή της και να έχει έρθει κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο,  συνεργάτη, μεταξύ άλλων, της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η εφημερίδα Espresso συγκεκριμένα, αναφέρει πως η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την τραγουδίστρια έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε πάρει  μια συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια. Έκτοτε, διατηρούσαν μια φιλική σχέση μεταξύ τους, μέχρι τον χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το διαζύγιο της ερμηνεύτριας, έδωσε το έναυσμα τόσο στην ίδια όσο και στον Νίκο Συρίγο, να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους, κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές εξέλιξης σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.





Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη

Επικράτηση της κεντροδεξιάς στις εκλογές της Φινλανδίας, η Σάνα Μάριν η ηττημένη της βραδιάς

Survivor All Star: Η υποψήφια που «βαρέθηκε» να βγαίνει στον τάκο και το πρωταπριλιάτικο ψέμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης