Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στους Παξούς.
Οι ηθοποιοί της σειράς μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από το σετ στα social media, δίνοντας έτσι μια μικρή «γεύση» στο κοινό τους από όσα πρόκειται να δουν.
Η Κλέλια Ανδριολάτου ανάρτησε κι εκείνη σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από την ώρα των γυρισμάτων του «Maestro».
Σε αυτές, φαίνεται να φορά μία μπλε φούστα και ασορτί μπλούζα και να περπατά στους δρόμους του νησιού, ενώ δίπλα της σε ένα στιγμιότυπο είναι και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Κλέλια, σεζόν 2. Μaestro in blue».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.