Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κι αρχικά, μίλησε για τη σάτιρα στην τηλεόραση.
«Έγιναν απόπειρες σάτιρας τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, πιστεύω ότι θα ανακάμψει. Θεωρώ ότι κάποιοι ταγοί μας δεν θέλουν έναν λαό με χιούμορ που μπορεί να σαρκάζεται. Είναι απαγορευτικό», είπε χαρακτηριστικά.
«Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο τελευταίος που έκανε σάτιρα και ο μόνος που είχε το δικαίωμα να το κάνει πια. Με ενοχλεί που αυτή τη στιγμή τον υποχρεώνουν να βρίσκεται στη σιωπή», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csf3f32qwlbd)
Όσο για το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάματος, ανέφερε: «Οι άνθρωποι που κάποια στιγμή είχαν τη διάθεση της αλαζονείας, τιμωρήθηκαν. Καταδίκη είναι. Θεωρείτε ότι δικαιώθηκε κάποιος; Το στίγμα θα το φέρουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Εάν η κόρη μου θέλει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, θα της έλεγα να το κάνει. Άλλωστε, περιμένετε ότι θα ζητούσε την άδειά μου;».
Τέλος, είπε για την υπόθεση Κιμούλη: «Κι εγώ θα έπαιζα με τον φίλο μου τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν έχει κάποια σχέση με τους βιαστές, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν λέω ότι είναι αναμάρτητος, το αντίθετο. Πολύ σωστά εισέπραξε κάποια στιγμή τη μήνη αυτών των ανθρώπων».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι