Στέψη Καρόλου: Eντυπωσίασαν η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια και η πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας

Στέψη Καρόλου: Eντυπωσίασαν η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια και η πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τις εμφανίσεις τους

letizia-kiko
Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός που προσελκύει πολλές προσωπικότητες υψηλού κύρους από όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών ήταν η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και η πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας, οι οποίες προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση με τις αντίστοιχες εισόδους τους.

Η βασίλισσα Λετίσια, η οποία είναι γνωστή για την άψογη αίσθηση του στυλ της, έφτασε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ με τον Φίλιππο ΣΤ', φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ κουστούμι με καπέλο. Καθώς έμπαινε στο αββαείο, η βασίλισσα έγινε δεκτή από πλήθος θεατών και ένα παπαράτσι, απαθανάτισαν τη λαμπερή της παρουσία.
000_33EH9VL



Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας έκανε την είσοδό της φορώντας ένα ανοιχτό μπεζ ιαπωνικό κιμονό με διακοσμητική ζώνη και παπούτσια σε στιλ Geta. Η πριγκίπισσα ήταν απαλλαγμένη από κοσμήματα και αντ' αυτού επέλεξε ένα διακριτικό μπεζ clutch. Η Κίκο συνοδευόταν από τον πρίγκιπα διάδοχο Φουμιχίτο

Οι δυο τους παρευρίσκονται στη στέψη για λογαριασμό του αυτοκράτορα Ναρουχίτο. Ενώ η Ιαπωνία έλαβε πρόσκληση από τη βρετανική βασιλική οικογένεια τον Μάρτιο ζητώντας την παρουσία του αυτοκράτορα Ναρουχίτο, ο αρχηγός του κράτους συνήθως δεν εμφανίζεται στις ξένες τελετές στέψης της βασιλικής στέψης λόγω πρωτοκόλλου. Ωστόσο, ο αυτοκράτορας έκανε ένα σπάνιο ταξίδι για να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

000_33EH9VB
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοφία Ζουκ: Από πρωταθλήτρια του Wimbledon και «νέα Σαράποβα»... αστέρι του OnlyFans - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης