Μπρένταν Φρέιζερ: Λέει πως θα είναι «πολύ επιλεκτικός» με τους ρόλους του μετά το «Whale»

Μπρένταν Φρέιζερ: Λέει πως θα είναι «πολύ επιλεκτικός» με τους ρόλους του μετά το «Whale»

Ο 54χρονος ηθοποιός έδωσε το παρών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκρίνουιτς και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια

brentan-freiser__1_
Ο Μπρένταν Φρέιζερ έδωσε συνέντευξη κι ανέφερε πως πλέον, είναι πάρα πολύ επιλεκτικός με τους ρόλους που υποδύεται.

Ο 54χρονος ηθοποιός έδωσε το παρών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκρίνουιτς και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. «Αυτή τη στιγμή δεν ετοιμάζω τίποτα. Είμαι πραγματικά πολύ επιλεκτικός», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύθηκε στην ταινία «The Whale» και του χάρισε το Όσκαρ.

«Ο ρόλος αυτός αντανακλά πώς αισθάνονται αυτά τα άτομα που εξωτερικεύουν το τραύμα τους και το ρίχνουν στο φαγητό. Υπάρχουν πολλοι άνθρωποι που λειτουργούν έτσι. Ο Τσάρλι είναι η προσωποποίησή τους. Ένιωσα μια αίσθηση υποχρεώσης να γίνω η φωνή τους», εξήγησε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός.

Η επιστροφή του στον κινηματογράφο

Μετά από όσα βίωσε, ο 53χρονος αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό comeback στη βιομηχανία του θεάματος με το Whale και να αποδείξει πως αυτά τα χρόνια που έμεινε «εκτός» δεν του στέρησαν το ταλέντο του.

Η Guardian έγραψε πως ο Φρέιζερ είναι αξιοσημείωτος στην ερμηνεία του Τσάρλι, αποδίδοντας ένα «κομβικό δράμα αυτοκαταστροφής» που είναι ταυτόχρονα «υγρό και άβολο». Ομοίως, το BBC Culture τόνισε την αξιοσημείωτη ευελιξία των εκφράσεων του προσώπου του και την ψυχική ευγένεια της φωνής του, αλλά πρόσθεσε ότι είναι τα «μεγάλα, ικετευτικά, ελπιδοφόρα μπλε μάτια του» που καθιστούν δύσκολο να φανταστεί κανείς άλλον στο ρόλο.

Το Rolling Stone επαίνεσε επίσης την υποκριτική του Fraser, δηλώνοντας ότι «του αξίζει ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του ως παχύσαρκος άνθρωπος που προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα». Οι Los Angeles Times είχαν χαρακτηρίσει την ερμηνεία του ως μια «συμφωνία από εκπληκτικές νότες χάριτος" σε ένα «εξαντλητικό έργο δωματίου».


Ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοφία Ζουκ: Από πρωταθλήτρια του Wimbledon και «νέα Σαράποβα»... αστέρι του OnlyFans - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης