Οι δύο παίκτριες είχαν έναν έντονο διάλογο, όταν η Emilia Vodos ανέφερε μπροστά πως ο πατέρας της την είχε προειδοποιήσει για δύο κοπέλες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως της είχε πει να «προσέχει» τη Ρέινα και τη Νικόλ Δεσποτοπούλου, με την τελευταία να εκνευρίζεται με αυτή τη δήλωση.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csdkgm5owj8h)
«O πατέρας μου πέφτει μέσα σε όλα, σε πράγματα που συμβαίνουν στο παιχνίδι. Μου είχε πει κάτι και για δύο κορίτσια, να τα προσέχω από άποψη χαρακτήρα. Τη Ρέινα και τη Νικόλ», της είπε η Emilia Vodos, με τη Νικόλ να της απαντά: «Εμένα ο μπαμπάς σου από που με ξέρει δηλαδή;».
«Εγώ του είπα "αποκλείεται, γιατί τη Νικόλ την ξέρω απ' έξω". Τελικά, είχε δίκιο. Γιατί μπαίνοντας εδώ, είχα άλλη άποψη για τη Νικόλ. Από την αρχή έχω προσπαθήσει να κρατήσω μια ισορροπία με τη Νικόλ και να μη χαλάσω τη σχέση μου μαζί της», είπε η Emilia στη συνέχεια.
Τέλος, η Νικόλ είπε: «Emilia, δεν σου αρέσω, γιατί δεν σου κάνω τα χατίρια. Μέχρι και οι φίλες σου μου έχουν στείλει μήνυμα να σε προσέχω».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events