My Style Rocks: Έξαλλη η Βασιλική με τη Νικόλ - «Οι λέξεις τύπου "εμμονές" και "τρελές" να σταματήσουν»

My Style Rocks: Έξαλλη η Βασιλική με τη Νικόλ - «Οι λέξεις τύπου "εμμονές" και "τρελές" να σταματήσουν»

«Θέλω να ρωτήσω τη Βασιλική εάν έχει κάποια εμμονή μαζί μου, γιατί τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι έχει φαγωθεί για το τι κάνω εγώ» είπε η Νικόλ, προκαλώντας έτσι την αντίδραση της συμπαίκτριάς της

my-style-rocks__24_
Η εμφάνιση της Ευτυχίας στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» έφερε εντάσεις ανάμεσα στη Βασιλική Λιγνού και στη Νικόλ Δεσποτόπουλου.

Στη Βασιλική δεν άρεσε το λουκ της συμπαίκτριάς της, σε αντίθεση με τη Νικόλ. Όταν η δεύτερη έβαλε υψηλή βαθμολογία, η Βασιλική απόρησε.

«Μπορώ να πω κάτι; Εμένα το λουκ της Ευτυχίας μου αρέσει. Δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω την καθεμία να μου λέει τι βαθμό έχω βάλει», είπε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, με τη Βασιλική να της απαντά: «Δεν είμαι η καθεμία. Με λένε Βασιλική, Νικόλ μου. Με λένε Βασιλική, εντάξει κορίτσι μου;».

«Ωραία, τη Βασιλική. Εδώ εσύ με έχεις πει Βροχοπούλου...», πρόσθεσε η Νικόλ απευθυνόνενη στη συμπαίκτριά της, η οποία τότε, «απολογήθηκε» λέγοντάς της: «Δεν πειράζει, μπερδεύτηκα! Δεσποτοπούλου, Βροχοπούλου και τα δύο σε -πούλου τελειώνουν. Γι' αυτό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crt61mj1dlsh)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Νικόλ τη ρώτησε αν έχει κάποια... εμμονή μαζί της, αφού το τελευταίο διάστημα σχολιάζει συνεχώς το τι κάνει εκείνη.

«Δεν μπορώ κάθε φορά να αιτιολογώ γιατί βάζω έναν καλό βαθμό. Είναι η γνώμη μου. Και θέλω να ρωτήσω τη Βασιλική εάν έχει κάποια εμμονή μαζί μου, γιατί τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι έχει φαγωθεί για το τι κάνω εγώ. Κοίτα τι έκανες εσύ κι άσε με εμένα, είμαι διαφορετικό πράγμα. Εγώ κοιτάζω την πάρτη μου, δεν κοιτάζω τι έκανες εσύ», της είπε, για να πάρει μια οργισμένη απάντηση από τη Βασιλική.

«Καταρχάς θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ, οι λέξεις τύπου "εμμονές" και "τρελές" να σταματήσουν, γιατί δεν καταφέρνετε κάτι. Αυτή τη στιγμή δεν συνάδει το 4, όταν σε αντίστοιχες προσπάθειες συμπαικτριών σου έχεις βάλει 2. Τώρα, επειδή πλησιάζει το Gala κι έχεις τρομάξει, ανταλλάζεις βαθμολογίες», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Το αλκοτέστ του Πολωνού διαιτητή που θα «σφύριζε» το ΑΕΚ-Άρης έδειξε μηδέν - Δείτε βίντεο

Διαζύγια στη showbiz: Ροζ περιπέτειες, τρίτα πρόσωπα και... μπόλικο μυστήριο

Ο «πρίγκιπας» της Αράχωβας ήταν... βασιλιάς της απάτης - Οι σφαίρες στο στήθος και τα ρούχα των 20 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης