Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο

Απόψε στις 20:00, στον ALPHA - Δείτε το τρέιλερ

apostolis_paradeisos_ton_kurion
Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μία σύμπτωση που τον ταράζει. Αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για το παιδί της Μιράντας πλησιάζει την Βικτώρια, την οποία στριμώχνει πολύ άσχημα. Θα του πει την αλήθεια ή θα θολώσει για ακόμη μία φορά τα νερά; Ένα περίεργο τηλεφώνημα με την μητέρα της αναστατώνει πολύ την Μιράντα.

Μια αναπάντεχη συνάντηση θα δώσει στην Όλγα πολλές απαντήσεις για το παρελθόν του Αποστόλη. Ο Σωτήρης απ’ την άλλη βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση μετά την καταγγελία του Αποστόλη και κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Η Δάφνη κάνει μία απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει πίσω τον Άγη. Η σχέση του Δημητράκη με την Γεωργία πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο, μία κίνησή του όμως θα φέρει σε αδιέξοδο την Γεωργία.

Δείτε το τρέιλερ

Ο Παράδεισος Των Κυριών | Πέμπτη 20:00

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Συμμετέχουν: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαμά, με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» - Βίντεο με τις σοκαριστικές μαρτυρίες 17χρονου στο Ηράκλειο

Δεύτερο στεφάνι για την πρώην κυρία Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπάσι

Βίντεο: «Ώπα» ο Άγγλος, «impossible» ο Γάλλος, σιωπή ο Τούρκος για το τρίποντο νίκης του Σλούκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης