Σεϊμά Σουμπάσι: Δεύτερο στεφάνι για την πρώην κυρία Ιλιτζαλί

Σεϊμά Σουμπάσι: Δεύτερο στεφάνι για την πρώην κυρία Ιλιτζαλί

Η πρώην σύζυγος του τούρκου παραγωγού και μητέρα της μικρότερης κόρης του παντρεύτηκε Αιγύπτιο κροίσο με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση

Subasi
Το επίθετό της άλλαξε ακόμη και στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Εκεί όπου οι σχεδόν 3 εκατομμύρια ακόλουθοί της έμαθαν πως μετά από χρόνια σχέσης η καλλονή Τουρκάλα Σεϊμά παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο κροίσο Μοχάμεντ Αλσαλουσί.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρη, όπως η ίδια έκανε γνωστό, στο Μαρακές ενώ λίγες πριν είχε γίνει ένα πάρτι υπερπαραγωγή σε αισθητική 90s. Αλλωστε η Σεϊμά πάντα ήταν η ψυχή του πάρτι και ακόμη κι όταν ήταν σύζυγος του Τούρκου παραγωγού πάντα έβρισκε ευκαιρία να βρεθεί τα καλοκαίρια με τις φίλες της στην Μύκονο ή ακόμη και στη Νέα Υόρκη για shopping ή διασκέδαση.

Subasi_Seyma

Κλείσιμο
Κάπως έτσι άλλωστε έγινε και διάσημη. Από τον γάμο της και το σύντομο διαζύγιο με τον Ατζούν αλλά και από το ξαφνικό διαζύγιο, το οποίο η ίδια όπως λέγεται, ζήτησε.

protasi-arthro


Η σχέση της με τον Αλσαλουσί μετράει χρόνια και πολλά επεισόδια. Το ζευγάρι είχε χωρίσει ένα διάστημα με επίσημες ανακοινώσεις και τότε μάλιστα πάλι είχε ανακοινωθεί ο γάμος τους. Η ίδια ένιωσε ψυχολογική πίεση και θέλησε να μείνει μόνη ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να ηρεμήσει και να κατασταλάξει. Με την κόρη της Μελίσσα Αλιτζαλί ταξίδεψε, έμεινε με την οικογένειά της στην Κωνσταντινούπολη και λίγους μήνες μετά επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, τον οποίο τελικά παντρεύτηκε αφήνοντας οριστικά πίσω της το κεφάλαιο Ατζούν.



Ατζούν Ιλιτζαλί – Σεϊμά Σουμπάσι: Ιστορία πάθους με άδοξο τέλος
Την στιγμή που ο Τούρκος παραγωγός του Survivor ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του, όπου έδειχνε ευτυχισμένος στο πλάι της νέας συντρόφου του, την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά επίσημα, έλαβε χώρα μία ακόμη έκπληξη.

Η πρώην σύζυγός του, Σεϊμά Σουμπασί ανέβασε το βίντεο με την πρόταση γάμου του συντρόφου της Μοχάμεντ Αλσαλουσί με τον
οποίο διατηρεί δεσμό το τελευταίο διάστημα. Το ζευγάρι έδεχνε πολύ ερωτευμένο ενώ όπως ενημέρωσε ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να γνωρίσει εκείνος την οικογένεια της Σεϊμά και τους συνόδευσε και η μικρή κορούλα της από τον γάμο της με τον Ατζούν.



Οπως ανέφερε και η ίδια άλλωστε στον λογαριασμό της, η σχέση της μικρής Μελίσσα και του Μοχάμεντ είναι εξαιρετική, είναι σαν αδέλφια και αυτό ήταν καθοριστικό για να πάρει την απόφασή της. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Σεϊμά είχε διαψεύσει δημοσιεύματα στον Τουρκικό Τύπο που την ήθελαν έγκυο, λέγοντας πως απλά έφαγε λίγο junk food με αποτέλεσμα να πρηστεί η πολύ αδύνατη κοιλιά της. Ο γάμος τότε ματαιώθηκε ωστόσο έγινε γνωστό πως ο Τούρκος παραγωγός και η influencer χάραξαν νέους δρόμους…

Ο γάμος με τον Ατζούν και το διαζύγιο αστραπή
Στα μέσα Ιουλίου του 2017 η Σεϊμά παρέα με καλλονές Τουρκάλες φίλες της βρέθηκε να κάνει το bachelor πάρτυ της στη Μύκονο. Η πανέμορφη σύντροφος του παραγωγού του Survivor κοιμόταν ελάχιστα και περνούσε τις μέρες και τις νύχτες της στα κλαμπ και στις παραλίες του νησιού των ανέμων, πότε χορεύοντας και πότε κάνοντας βόλτες στις μπουτίκ. Το μονόπετρο είχε δοθεί πολύ νωρίτερα και η πρόταση για γάμο από τον Ατζούν είχε έλθει μήνες πριν. Από την πρώτη στιγμή εκείνος ήξερε ότι η Σεϊμά θα ήταν η μοιραία γυναίκα της ζωής του οπότε δεν είχε κανέναν λόγο να περιμένει. Ομως η νεαρή Τουρκάλα δεν βιαζόταν να παντρευτεί τον πανίσχυρο παραγωγό με τον οποίο έχει σχέση από τα 20 της... Ομως έφτασε η στιγμή που είπε το μεγάλο «ναι» και πλέον για τρεις ολόκληρους μήνες μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου οπότε και πραγματοποιήθηκε η τελετή, η Σεϊμά το γλεντούσε. 

Το παραμυθένιο love story τους δεν θύμιζε ούτε τις προηγούμενες σχέσεις αλλά ούτε και τους γάμους του παραγωγού οι οποίοι είχαν άδοξο τέλος. Ενα κορίτσι 20 ετών, κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και να ανατρέψει όλα όσα πίστευε μέχρι τότε. Η γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1990 απόφοιτη σχεδίου μόδας και πανέμορφη Σεϊμά δεν είχε βάλει στόχο της να κατακτήσει τον Ατζούν. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν ο χώρος της μόδας ο οποίος συνεχίζει να την ενδιαφέρει πολύ εξ ου και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις. Εχοντας γίνει μοντέλο και εν συνεχεία παρουσιάστρια, η ψηλόλιγνη Τουρκάλα θα προσπαθήσει μέσω ενός επάθλου που θα κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι να δώσει ώθηση στην καριέρα της και γι αυτό ασχολήθηκε με την ενδυματολογία. Οταν συναντήθηκε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί εκείνη εργαζόταν backstage κι εκείνος ήταν παρουσιαστής. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος...

«Η Σεϊμά έχει απίστευτη επιρροή επάνω του. Τον λατρεύει, τον ακολουθεί παντού αλλά κι εκείνος δεν τησ χαλάει χατήρι. Ακόμη κι όταν έκανε το μπάτσελορ πάρτ της στην Μύκονο, την άφησε να διασκεδάσει με τις φίλες της και μετά πήρε το εντυπωσιακό πράσινο ταχύπλοό του και πήγε να την βρει όπου πέρασαν μαζί κάποιες μέρες στη Μύκονο. Την λατρεύει, είναι η γυναίκα της ζωής του» εξομολογούταν άνθρωπος από το περιβάλλον του. Οι προηγούμενες σύζυγοί του, η Σεντά και η Ζεϊνέπ ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και πλέον η Σεϊμά είχε πάρει την θέση της βασίλισσας της καρδιάς του. 

Ηταν ένα διαζύγιο, το οποίο αν και έπεσε σαν βόμβα, έδειχνε ήρεμο και οι δύο πλευρές έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να το επιβεβαιώσουν. Ο Τούρκος μιντιάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί, ο κατά κόσμο mr. Survivor, και η 27χρονη καλλονή, Σεϊμά Σουμπασί χώρισαν ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκαν και μετά από επτά χρόνια σχέσης. Οι φήμες για εξωσυζυγικές περιπέτειες και του παραγωγού αλλά και της νεαρής πρώην συζύγου του οργίαζαν όμως καμία πλευρά δεν επιβεβαίωνε τα δημοσιεύματα. Κάνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω, η Σεϊμά προχώρησε και σε επίσημη διάψευση όσων γράφονταν κι έκαναν λόγο για σχέση της με γοητευτικό τούρκο ηθοποιό. Το διαζύγιο, συναινετικό, βγήκε εύκολα και με κοινή ανακοίνωσή τους στον Τύπο αμφότεροι επιβεβαίωναν το καλό κλίμα μεταξύ τους.

Όμως μία δεύτερη βόμβα έσκασε μετά το διαζύγιο και αφορούσε την επιμέλεια της κορούλας που απέκτησε το πρώην ζευγάρι, της μικρής Μελίσα. Με ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σεϊμά έκανε γνωστό πως σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου ο Ατζούν κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού. Στην ίδια ανακοίνωση προς τον Τύπο έσπεσε να τονίσει την καλή σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ προσπαθεί να αποφύγει αρνητικά δημοσιεύματα ζητώντας την ευαισθησία του Τύπου απέναντι σε ένα τόσο «λεπτό» θέμα.

Ο Ατζούν έχει τρεις ακόμη κόρες από τους δύο προηγούμενους γάμους του. Και οι τρεις μένουν με τις μητέρες τους αλλά ακολουθούν τον μπαμπά τους παντού. Αλλωστε ο ίδιος πάντα χαμογελαστός και πάντα συνοδευόμενος από μία ωραία γυναίκα. Αυτή την περίοδο δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχισμένος και ήρεμος.

Μετά τον γάμο της μαμάς της, η Μελίσσα θα επιστρέψει στην αγκαλιά του μπαμπά της ο οποίος την λατρεύει. Και ίσως παρευρεθεί σε έναν ακόμη γάμο…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης