Ο Πιρς Μόργκαν αποκάλεσε τις Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι «αρρωστημένες υποκρίτριες» για την παρουσία τους στο Met Gala

Ο Πιρς Μόργκαν αποκάλεσε τις Καρντάσιαν και Ραταϊκόφσκι «αρρωστημένες υποκρίτριες» για την παρουσία τους στο Met Gala

Τα «πυρά» του γνωστού δημοσιογράφου δέχτηκε και η Μάργκοτ Ρόμπι

morgan-423423
Ο Πιρς Μόργκαν άσκησε έντονη κριτική σε πολλά διάσημα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η Κιμ Καρντάσιαν, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Μάργκοτ Ρόμπι, για την παρουσία τους στο φετινό Met Gala, που ήταν αφιερωμένο στον εκλιπόντα σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ.

Ο
Μόργκαν τις αποκάλεσε «αρρωστημένες υποκρίτριες» που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, εξαιτίας αυτού που αντιπροσώπευε ο σχεδιαστής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Λάγκερφελντ ήταν επικριτικός όσο ζούσε απέναντι στην Κιμ Καρντάσιαν.

Σε ένα άρθρο για τη New York Post, ο Πιρς Μόργκαν υπενθύμισε πώς ο Καρλ Λάγκερφελντ συνδέθηκε με διάφορες διαμάχες κατά τη διάρκεια των ετών, από το να βάζει τα μοντέλα του να φοράνε μαύρα πρόσωπα μέχρι να καταφέρεται εναντίον του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Ο Μόργκαν έβαλε επίσης στο στόχαστρο το supermodel Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία έχει μιλήσει έντονα για το κίνημα #MeToo, λέγοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να εισακουστούν. Όμως ο Μόργκαν υπενθύμισε στο άρθρο του πως ο Λάγκερφελντ είχε επικρίνει το κίνημα και κάποτε είχε πει ότι «κανείς δεν θέλει να βλέπει γυναίκες με καμπύλες».

Επέκρινε επίσης την ηθοποιό Μάργκοτ Ρόμπι που έφτασε ντυμένη με ένα φόρεμα Chanel που έγινε διάσημο από τη Σίντι Κρόφορντ. Η Ρόμπι έχει υποστηρίξει στο παρελθόν τον γάμο των ομοφυλοφίλων, κάνοντας εκστρατεία για τη νομιμοποίησή του στην πατρίδα της, την Αυστραλία, ενώ ο Λάγκερφελντ είχε δηλώσει δημόσια τις απόψεις του για το θέμα:

«Είμαι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων για έναν πολύ απλό λόγο: Στη δεκαετία του '60, όλοι έλεγαν ότι είχαμε το δικαίωμα στη διαφορά. Και τώρα, ξαφνικά, θέλουν μια αστική ζωή» είχε δηλώσει ο Λάγκερφελντ στο περιοδικό Vice το 2016. «Για μένα είναι δύσκολο να το φανταστώ - ο ένας μπαμπάς στη δουλειά και ο άλλος στο σπίτι με το μωρό. Πώς θα ήταν αυτό για το μωρό; Δεν ξέρω. Βλέπω περισσότερες λεσβίες παντρεμένες με μωρά από ό,τι βλέπω αγόρια παντρεμένα με μωρά. Και επίσης πιστεύω περισσότερο στη σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού παρά σε αυτή μεταξύ πατέρα και παιδιού» είχε προσθέσει ο σχεδιαστής.

Φωτογραφίες: Ouzounova / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαμά, με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» - Βίντεο με τις σοκαριστικές μαρτυρίες 17χρονου στο Ηράκλειο

Δεύτερο στεφάνι για την πρώην κυρία Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπάσι

Βίντεο: «Ώπα» ο Άγγλος, «impossible» ο Γάλλος, σιωπή ο Τούρκος για το τρίποντο νίκης του Σλούκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης