Χάρι Στάιλς: Δεν παρευρέθηκε στο Met Gala γιατί ήταν καλεσμένες η πρώην και η νυν του

Χάρι Στάιλς: Δεν παρευρέθηκε στο Met Gala γιατί ήταν καλεσμένες η πρώην και η νυν του

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την προσωπική του ζωή - Πρόσφατα, τον κατέγραψαν σε βίντεο να φιλιέται με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι

harry_styles__1_
Ηχηρή ήταν η απουσία του ποπ-σταρ Χάρι Στάιλς από το Met Gala αν και έχει αποκαλυφθεί ότι έλαβε πρόσκληση. Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι αρνήθηκε ευγενικά να παρευρεθεί στο λαμπερό event, αφού έμαθε ότι θα ήταν παρούσες η Ολίβια Γουάιλντ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, δηλαδή η πρώην και η νυν του τραγουδιστή.

Φίλος του 29χρονου Harry Styles δήλωσε στο DailyMail.com, ότι ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής «απέφυγε» το Met Gala «σαν τη βουβωνική πανώλη», εφόσον δεν ήθελε να εμπλακεί σε μια «αμήχανη συνάντηση» ανάμεσα σε πρώην και νυν.
shutterstock_1647035938
«Ο Χάρι προσκλήθηκε στο Met Gala, αλλά γνωρίζοντας ότι θα πήγαιναν σίγουρα και οι δύο, το απέφυγε σαν να ήταν η βουβωνική πανώλη», δήλωσε η πηγή.

Κλείσιμο
Ο τραγουδιστής και ηθοποιός χώρισε μετά από κάτι παραπάνω από έναν χρόνο σχέσης τον Νοέμβριο το 2022 με την επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτρια Ολίβια Γουάιλντ. Ενώ, στα τέλη του Μαρτίου ο Στάιλς φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει φιλιά με τη Ραταϊκόφσκι στο Τόκιο.
shutterstock_1417962407_2

Ο ποπ-σταρ, πάντως, έχει σίγουρα καλές σχέσεις με την Άννα Γουίντουρ, την διοργανώτρια της εκδήλωσης μόδας, καθώς ήταν ο πρώτος άνδρας που έκανε ποτέ εξώφυλλο μόνος του στην αμερικανική Vogue, στην οποία είναι αρχισυντάκτρια. Επομένως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι εφόσον ο ίδιος το επιθυμούσε θα έπαιρνε εύκολα μια πρόσκληση στο φετινό Met Gala.

Πέρα από αυτό, ο σούπερ-σταρ δεν είναι άγνωστος στον κόσμο της μόδας, καθώς όχι μόνο προκαλεί αντιδράσεις με το ντύσιμό του αλλά και έχει πολύ καλές σχέσεις με γνωστούς οίκους μόδας και σχεδιαστές, με πιο αξιοσημείωτη τη φιλία και συνεργασία του με τον Αλεσάντρο Μικέλε, που ήταν μέχρι πρόσφατα δημιουργικός διευθυντής της Gucci.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι και σκότωσε 8 μαθητές και έναν φύλακα


Πατέρας στο Ίλιον έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και «έγραφε» γυμνή την 15χρονη κόρη του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης