O Τζάστιν Θερού αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει να μιλάει για την Τζένιφερ Άνιστον

O Τζάστιν Θερού αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει να μιλάει για την Τζένιφερ Άνιστον

Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού απάντησε και στις φήμες που κυκλοφορούν ότι γδύνεται κατά τη διάρκεια αεροπορικών πτήσεων

Justin_Theroux_958
Ο Τζάστιν Θερού αναφέρθηκε πρόσφατα στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον και γιατί δεν μιλάει γι' αυτήν δημόσια.

Μιλώντας στο Esquire, ο Θερού μοιράστηκε ότι θέλει όλες οι σχέσεις του να υπάρχουν μέσα στους τέσσερις τοίχους του όποιου δωματίου βρίσκονται, λέγοντας: «Μιλάω στην Τζεν - δεν μιλάω για την Τζεν». Παρά τον χωρισμό τους, ο Θερού και η Άνιστον έχουν διατηρήσει φιλικές επαφές και δεν τον ενδιαφέρει να ρίξει λάδι στο μύλο των κουτσομπολιών, όπως είπε.

«Οι άνθρωποι πάντα θα θέλουν να κουτσομπολεύουν και να λένε πράγματα, αλλά πρέπει να βρείτε αυτή την ισορροπία. Και έχοντας υπάρξει σε μια δημόσια σχέση, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να μην είσαι σε μια δημόσια σχέση. Το να λέω κάτι, ακόμα κι αν ήταν κάτι αγαπησιάρικο, θα γινόταν θέμα. Οπότε είναι μια κλασική κατάσταση που δεν θα σχολιάζεται για μένα» πρόσθεσε.

shutterstock_251010553

Κλείσιμο
Ο Θερού απάντησε επίσης στις φήμες που τον θέλουν να γδύνεται στα αεροπλάνα, λέγοντας ότι συνήθως δεν ασχολείται στα social media και αποκάλεσε το διαδίκτυο ένα μεγάλο λύκειο. Στη συνέχεια αφηγήθηκε ένα περιστατικό όπου έβγαλε το πουκάμισο και το παντελόνι του κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης, αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι φορούσε κάτι από κάτω και ήταν καλυμμένος με μια κουβέρτα.

Ο Θερού και η Άνιστον ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2018 μετά από περισσότερα από έξι χρόνια μαζί, αλλά οι δυο τους δεν έχουν σχολιάσει ποτέ δημοσίως τους λόγους που πήραν διαζύγιο.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023: Ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα Κασιδιάρη, κατεβαίνει το κόμμα Κανελλόπουλου

«Στο σφυρί» 35 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα - Ποια βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Ιβάν Σαββίδης: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για το όπλο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης