Ο ηθοποιός, -ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Άνιστον από το 2015 έως το 2018- ήταν μόνο ένας από τους πολλούς διάσημους που έστειλαν την αγάπη τους αφού εκείνη μίλησε για τον «δύσκολο δρόμο» που αντιμετώπισε όταν «προσπαθούσε για χρόνια να μείνει έγκυος».
«Όλα αυτά τα χρόνια των εικασιών... Ήταν πραγματικά δύσκολο», είπε στις δηλώσεις της για να συνεχίσει:
«Στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι. Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια. Έδωσα τα πάντα σε αυτό. Θα έδινα τα πάντα αν κάποιος μου έλεγε: "Κατάψυξε τα ωάριά σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο σάλπαρε».
Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι «Δεν έχω μετανιώσει. Αισθάνομαι πραγματικά μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορώ να κάνω. "Μπορώ; Ίσως. Ίσως…" Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό».
Για δημοσιεύματα που την ήθελαν «εγωίστρια» απέναντι στο κομμάτι της μητρότητας, η Άνιστοντόνισε: «Οι τίτλοι έγραφαν ότι ήμουν απλώς εγωίστρια και με ένοιαζε η καριέρα μου. “Θέλει να είναι επιτυχημένη και να μην έχει παιδί”. Και ότι ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν επειδή δεν θα του έδινα παιδί. Ήταν απόλυτα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.