Monster: Η δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς θα ασχοληθεί με τα αδέρφια Μενέντεζ

Monster: Η δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς θα ασχοληθεί με τα αδέρφια Μενέντεζ

Ο πρώτος κύκλος της σειράς επικεντρώθηκε στον Τζέφρι Ντάμερ σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στη streaming υπηρεσία

Monsters_The_Lyle_and_Erik_Menendez_Story
Το Netflix ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς «Monster» θα επικεντρωθεί στα διαβόητα αδέρφια Μενέντεζ. Με τίτλο «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story» το δράμα αληθινών εγκλημάτων θα εμβαθύνει στην ιστορία των δύο αδελφών που καταδικάστηκαν το 1996, για τις δολοφονίες των γονιών τους.

Η πραγματική υπόθεση έλαβε χώρα το 1989, όταν τα αδέλφια σκότωσαν τη μητέρα τους, Κίτι, και τον πατέρα τους, Χοσέ, στην έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς και στη συνέχεια εισέπραξαν την κληρονομιά τους. Τα αδέλφια ήταν 18 και 21 ετών κατά τη στιγμή της δολοφονίας.


Κλείσιμο
Η δίκη δίχασε το έθνος με δύο αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με τα κίνητρα των αδελφών: Κάποιοι πίστευαν ότι τα αδέρφια ήταν ψυχροί καιροσκόποι που αναζητούσαν χρήματα, ενώ άλλοι πίστευαν ότι αναζητούσαν εκδίκηση για χρόνια υποτιθέμενης κακοποίησης. Οι αδελφοί είχαν μια δίκη το 1994 που έληξε με άκυρο σώμα ενόρκων. Δικάστηκαν ξανά το 1996 και καταδικάστηκαν και οι δύο για φόνο πρώτου βαθμού, λαμβάνοντας δύο διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή.
Monster_The_Jeffrey_Dahmer_Story
Η 1η σεζόν του «Monster» επικεντρώθηκε στον κατά συρροή δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ, με τον Έβαν Πίτερς να τον ενσαρκώνει στον ομώνυμο ρόλο. Η σειρά αποτέλεσε τεράστια επιτυχία για το Netflix, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο ώρες προβολής στις πρώτες 60 ημέρες της, καθιστώντας την μία από τις τέσσερις σειρές που κατάφεραν αυτό το ορόσημο. Ωστόσο, η σειρά ήταν αμφιλεγόμενη, με τις οικογένειες των θυμάτων του Ντάμερ να την επικρίνουν για την επανατραυματοποίησή τους και για τη μη διαβούλευση μαζί τους σχετικά με τη σειρά.

To κάστινγκ για το «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story» δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Tα αδέρφια βρίσκονται ακόμη πίσω από τα κάγκελα, με τον Έρικ να είναι 52 ετών και τον Λάιλ 55 ετών. Επανενώθηκαν στη φυλακή το 2018, αφού πέρασαν 22 χρόνια χώρια.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν.

Φωτογραφία: MIKE NELSON / AF

Ειδήσεις σήμερα

Αποκλεισμός Κασιδιάρη: Πώς αλλάζει τα εκλογικά δεδομένα η απόφαση του Αρείου Πάγου

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα διαφορετικής ομάδας

Σάλος και στη μουσική με την ΑΙ - Κατασκεύασαν τραγούδι που έγινε viral χωρίς να το καταλάβει κανείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης