Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το "αξίζω-αξίζω";»

Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το "αξίζω-αξίζω";»

«Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

meleti_karavas
Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της στο «Mega Καλημέρα» μίλησε για την υπόθεση με τον Γιώργο Καράβα και τις δηλώσεις στο Night out, οι οποίες προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Αρχικά, η παρουσιάστρια δήλωσε την έκπληξή της για την αρνητική κριτική που δέχτηκε το μοντέλο, ενώ με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός υποστήριξε ότι το ύφος του Γιώργου Καράβα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εξέπεμπε μια αλαζονεία και όχι το περιεχόμενο των λεγόμενών του.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος δεν βγήκε να πει, ότι θα κάνω εκπομπή με την τέλεια τηλεθέαση, θα κάνω τηλεθέαση που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς σας, είπε ότι έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου που ο,τιδήποτε κι αν μου αναθέσουν, θα το κάνω καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθεί από τον κόσμο αλλά ότι εκείνος θα δώσει ενέργεια και ψυχή, θα δώσει αφοσίωση για να το κάνει καλά. Τώρα, αν βρει ανταπόκριση αυτό είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csaqfzzuzls1)
Κλείσιμο

«Ποιοι από εμάς, όταν ξεκινήσαμε είχαμε τηλεοπτική εμπειρία; Μπορεί να είχαμε πίσω από τις κάμερες. Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία. Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση, που είναι γεμάτο ανασφαλείς, υποτιθέμενα ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη, στο οποίο συμφώνησε ο Κώστας Τσουρός.

Επίσης, ο Θανάσης Πάτρας ισχυρίστηκε ότι ο Γιώργος Καράβας προκάλεσε αντίδραση επειδή είπε ότι θέλει να ευχαριστήσει τον εαυτό του. «Ότι φτάνουμε σε ένα σημείο και αυτό που λέμε στον καθρέπτη μας, το λέμε δημόσια για μένα είναι λάθος» πρόσθεσε.

«Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το "αξίζω-αξίζω" ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το "αξίζω"», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.



Ειδήσεις σήμερα:

«Μίλησαν» τα κινητά για τη δολοφονία του Καραϊβάζ - Όσα αποκαλύπτουν για τις κινήσεις των δραστών

«Επίθεση φιλίας» σε ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο δίλημμα «ανοχή ή Μητσοτάκης»

Βροχές και καταιγίδες σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης