Έλενα Γαλύφα για Γιώργο Καράβα: «Αισθάνθηκα άβολα με όλη αυτή τη θύελλα»

Έλενα Γαλύφα για Γιώργο Καράβα: «Αισθάνθηκα άβολα με όλη αυτή τη θύελλα»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

elena_galifa_karavas
Η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τον φίλο της, Γιώργο Καράβα στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» το Σάββατο. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε το μοντέλο στο Night Ou, η οποία προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις για το ότι εκπέμπει αλαζονεία και έπαρση.

Αναλυτικά, η Έλενα Γαλύφα είπε: «Ένιωσα την ανάγκη να κάνω μια ανάρτηση στα social media γιατί είδα την συνέντευξη και είδα έναν Γιώργο πάρα πολύ όμορφο αρχικά, όπως είναι και μέσα και έξω, πάρα πολύ κουλ, συνειδητοποιημένο, με σιγουριά για αυτά που έλεγε και δεν πρόσβαλλε κανέναν. Δεν σύγκρινε τον εαυτό του με κανέναν που σε αυτά φαίνεται η αλαζονεία, υπερασπίστηκε πάρα πολύ ωραία τα θέλω του και είπε τα όνειρα του. Ένιωσα και γω καλά ακούγοντας το αυτό και την επόμενη ημέρα, ενώ ξεκίνησε όλη αυτή η θύελλα αισθάνθηκα και γω άβολα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs95hncrfdy1)

Και συνέχισε: «Κυνήγησε όλα τα όνειρα του, έθετε στόχους και τους υλοποίησε όλους γιατί εστίασε στον στόχο του, τον κυνήγησε και τον πήρε. Γιατί αυτό να είναι κατακριτέο; Είναι ωραίο να έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο στην παρουσίαση μιας εκπομπής, παρόλα αυτά όμως πόσοι είναι δημοσιογράφοι σε όλες αυτές τις εκπομπές; Βλέπουμε και όλα αυτά τα ριάλιτι που χρησιμοποιούνται τα viral πρόσωπα για μια, δυο σεζόν για να πουλήσουν κάποια νούμερα. Ο Γιώργος είναι ένα πρόσωπο που πουλάει γιατί, αν δεν πουλούσε, δεν θα γινόταν όλο αυτό».

«Και γω είμαι άνθρωπος που κυνηγάω τα όνειρα μου και εγώ πήρε πέρσι τηλέφωνο το GNTM και λέω "καλησπέρα, με θέλετε;". Αν δεν τους έκανα, θα με έπαιρναν; Ο Γιώργος ευχαρίστησε σε κάποιο κομμάτι τον εαυτό του, το οποίο και θεώρησα πάρα πολύ όμορφο γιατί πολλά τα οφείλουμε σε εμάς» είπε, τέλος, η Έλενα Γαλύφα. 

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καραϊβάζ: Τι πρόδωσε τους δράστες - Μισόλογα, κινητά και το λευκό φορτηγάκι

The Pope's Exorcist: Ο Ράσελ Κρόου, οι εξορκιστές και οι... αντιδράσεις τους

Η «χαλαρή ψήφος» των νέων στο επίκεντρο της προσοχής του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης