Μονομάχος: Το καστ του επερχόμενου σίκουελ μεγαλώνει

Μονομάχος: Το καστ του επερχόμενου σίκουελ μεγαλώνει

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου του 2024

gladiator__1_
Το καστ του επερχόμενου σίκουελ του Ρίντλεϊ Σκοτ «Μονομάχος» συνεχίζει να μεγαλώνει, με την Κόνι Νίλσεν και τον Τζόζεφ Κουίν να να προστίθενται σ' αυτό.

Η ταινία της Paramount ακολουθεί την επιτυχία του 2000, η οποία προτάθηκε για 12 βραβεία Όσκαρ και κέρδισε πέντε, μεταξύ αυτών της καλύτερης ταινίας. Κέρδισε 460 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Στην ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμος Δέκιμος Μερίδιος, ένας Ρωμαίος στρατιώτης που έγινε σκλάβος και ορκίστηκε να εκδικηθεί τον Κόμμοδο (Χοακίν Φίνιξ). Η Κόνι Νίλσεν έπαιξε την αγαπημένη του Μάξιμου, Λουσίλα, έναν ρόλο τον οποίο θα επαναλάβει στο σίκουελ.

Δεδομένου ότι ο Μάξιμος πεθαίνει στο τέλος της ταινίας, η συνέχεια δεν επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του. Ο Πολ Μέσκαλ θα είναι ο κεντρικός ήρωας της νέας εκδοχής του Μονομάχου, ο οποίος θα υποδυθεί τον Λούσιο, γιο του Μάξιμου και της Λουσίλα. Ο Μπάρι Κιόγκαν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να παίξει τον αυτοκράτορα Γέτα, με τον Τζόζεφ Κουίν να συμμετέχει στο έργο ως αυτοκράτορας Καρακάλλας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ρόλος που θα αναλάβει ο Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, ενώ η Paramount έχει προγραμματίσει την ταινία για τις 22 Νοεμβρίου του 2024.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο ανερχόμενος Ιρλανδός σταρ Πολ Μεσκάλ, ενώ ο Ντένζελ Ουάσινγκτον θα υποδύεται τον κακό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Στα ίχνη του εντολέα της εκτέλεσης Καραϊβάζ οι Αρχές - Πόσοι ακόμη εμπλέκονται

Γεννήσεις μόνο… ψηφιακά πλέον – Αγγίζουν τις 250.000 οι δηλώσεις σε τρία χρόνια

Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή έκλαιγε το βρέφος τους - «Ήταν μία κακή μέρα», λέει το θύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης