Βαγγέλης Δρίσκας: «Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες, πλέον κάνω άλλη δουλειά»

Βαγγέλης Δρίσκας: «Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες, πλέον κάνω άλλη δουλειά»

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως η ζωή του πλέον έχει αλλάξει

vaggelis-driskas-3232__1_
Ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας αποκάλυψε πώς έχει αλλάξει η ζωή του μετά τη μαγειρική και την τηλεόραση και τι νέο ετοιμάζει επαγγελματικά.

Ο σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24, όπου μίλησε για το νέο βήμα που έχει κάνει επαγγελματικά και αποκάλυψε τη συγκίνηση που του πρκάλεσε η δοκιμή κάποιων πιάτων σε ταξίδι του στην Ασία.

«Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες. Ουσιαστικά μέχρι το 2000, που ξεκίνησα την τηλεόραση, ήμουν ενεργός μέσα στις κουζίνες, με καθημερινή δουλειά και τη ρουτίνα που είχαμε ως τότε. Το 2000 ξεκίνησε η τηλεόραση, τα σεμινάρια και άρχισα να διδάσκω και σε σχολή μαγειρικής. Οπότε άλλαξε η ζωή μου και δεν μου έμενε χρόνος να μπω και σε μία κουζίνα να μαγειρέψω», δήλωσε ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs85efmkir1l)

«Ήταν ένα άλλο ταξίδι αυτό, επίσης συναρπαστικό και δημιουργικό. Έβγαλα ως τώρα 6 βιβλία, έκανα άπειρες εκπομπές, έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό με το "1000 Μίλια Γεύσεις". Πλέον βγάζω προϊόντα και ασχολούμαι με το εμπορικό τρόφιμο», πρόσθεσε ο γνωστός σεφ.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων. Σχεδιάζουμε τρόφιμα, τα οποία μετά κυκλοφορούν. Είναι μία πολύ ωραία διαδικασία, γιατί ξεκινάς από μία ιδέα και αυτή την κάνεις ένα βαζάκι στο σούπερ μάρκετ, που είναι ξεχωριστό».

«Μου έχει τύχει να συγκινηθώ με φαγητό. Έκανα ανταπόκριση, όταν ήμουν στην Περσία, και πήγαμε σε ένα τέλειο εστιατόριο που είχε όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα της περσικής κουζίνας. Έβλεπα όλα αυτά τα μυθικά πιάτα, που όταν τα περιγράφεις δεν σου φτάνουν οι λέξεις. Όταν τα δοκίμαζα, ήταν συγκλονιστικά και έκλαιγα στο τηλέφωνο», ανέφερε ο σεφ.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Παρασκευή - Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή έκλαιγε το βρέφος τους - «Ήταν μία κακή μέρα», λέει το θύμα

Ο καιρός του τριημέρου - Πού θα βρέξει αύριο και την Πρωτομαγιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης