Survivor All Star: «Κλείδωσαν» οι 5 του τάκου για αυτή την εβδομάδα - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: «Κλείδωσαν» οι 5 του τάκου για αυτή την εβδομάδα - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την ισοψηφία, η... προστασία του Βασάλου, ο αγώνας επάθλου και η μάχη για την 3η ασυλία

survivor_270423_xr
Με μία ακόμα διπλή υποψηφιότητα έκλεισε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (26/4), καθώς οι Κόκκινοι ηττήθηκαν με το πιο ευρύ σκορ μέχρι στιγμής στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από τους Μπλε (10-1) και οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη και με ακόμα μια ισοψηφία ανάμεσα στη Μελίνα Μεταξά (3) και τον Τάκη Καραγκούνια (3) «κλείδωσαν» την πεντάδα του τάκου. Την Τρίτη το βράδυ υποψήφιοι είχαν βγει με ισοψηφία ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν υποψήφιος μετά την ήττα των Μπλε της πρώτης ασυλίας.

Η ψηφοφορία μετά την ήττα των Κόκκινων στη 2η ασυλία σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των στατιστικών των παικτών από την αρχή του Survivor  All Star έφερε τριγμούς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6vtoklmgq1)


Την απορία της σχετικά με την «προστασία» που απολαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους συμπαίκτες του εξέφρασε η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Έντονο το Συμβούλιο χθες, εμείς θεατές, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Έβγαλαν δύο υποψήφιους, δυστυχώς για αυτούς. Την Εύη την περίμενα, ο Κόρο ήταν έκπληξη για μένα», ανέφερε αρχικά η 31χρονη γυμνάστρια.

«Όσον αφορά στα στατιστικά, νιώθω ότι ο Βασάλος, που είναι προτελευταίος, προστατεύεται από την ομάδα κι αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί ο Κωνσταντίνος προστατεύεται τόσο καιρό και από τις δύο ομάδες; Και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Μήπως η Κόκκινη Ομάδα προστατεύει τον Κωνσταντίνο, γιατί φοβάται να βγει μαζί του στον τάκο; Μήπως φοβάται την αντίδρασή του και ότι το κοινό του θα εναντιωθεί σε όποιον τον ψηφίσει;», σχολίασε η παίκτρια της Μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6vz5trhugp)
Κλείσιμο


Με τον Βασάλο τα είχε και ο Νίκος Μπαρτζης, ο οποίος ανέφερε πως στη θέση του Γιώργου Κόρομι, δίπλα στην Εύη Σαλταφερίδου θα έπρεπε να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος.

«Ο κύριος εμμονικός, ο Νίκος Μπάρτζης κάθε φορά που χάνεται η ασυλία, φωνάζει "ο Κωνσταντίνος να βγει προτεινόμενος, γιατί δεν τον βγάλατε; Δεν είναι καλός παίκτης, δεν έχει αντίληψη στον στόχο"», δήλωσε στην κάμερα του Survivor ο Βασάλος.

«Εντάξει παιχταρά μου, θέλω να μου κάνεις μαθήματα, όταν βγούμε έξω, να έρθω εδώ του χρόνου ή του παραχρόνου έτοιμος, προετοιμασμένος, με τη δική σου καθοδήγηση, που είσαι υπερπαίκτης εδώ πέρα, να με βάλεις σε έναν δρόμο να φτάσω κάποτε εκεί που έχεις φτάσει εσύ. Νίκο Μπάρτζη, συγγνώμη για την αγωνιστική μου εικόνα, θα γίνω ένας καλός παίκτης σαν κι εσένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6w9ubncn69)


Η ισοψηφία των Κόρομι και Σαλταφερίδου, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν γιατί δεν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ώστε να μη βγουν δύο στον τάκο, με τον Κόρο σε συζήτηση που είχε με τη Σταυρούλα και τον Ηλία να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του που βγήκε στον τάκο μια ημέρα πριν τα γενέθλια του.

Πάντως, η Σταυρούλα το διακωμώδησε λέγοντας πως μιας και έχει τα γενέθλιά του και εφόσον έχει κάνει σημαντική πρόοδο ως παίκτης, είπαν οι παίκτες της ομάδας του να του δείξουν τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6vx5quee4x)


Σε ότι αφορά την Εύη Σαλταφερίδου, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας και υποψήφια προς αποχώρηση ανέφερε πως αν και γνώριζε ότι ο Κόρο θα πάρει ψήφους και θα μπορούσε έτσι, να είχε γλιτώσει τον εαυτό της από τον «τάκο», ψηφίζοντας εκείνον αντί για τον Χανταμπάκη, δεν το έκανε.

«Χθες το βράδυ έπρεπε να ψηφίσουμε ποιος παίκτης θα είναι υποψήφιος, καταφέραμε πάλι και βγάλαμε δύο παίκτες, εμένα και τον Γιώργο. Πιο παλιά, σε άλλη ομάδα που ήμουν, επειδή είχα την άνεση να μιλήσω, ίσως να έλεγα "τι θα ψηφίσετε;" για να μη βγούμε κι οι δύο. Χαζομάρα είναι. Ας έβγαινα μόνη μου. Να μη βγάλουμε δυο άτομα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τώρα θεωρούσα λίγο χαζό να γίνει, δηλαδή αυτό που είπε ο Σπύρος να κάτσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι θα ψηφίσουμε. Θα ήταν άδικο για τον άλλο, αφού οι μισοί θεωρούσαν ότι έπρεπε να βγω εγώ κι οι άλλοι μισοί ότι έπρεπε να βγει ο Γιώργος. Θα ήταν άδικο να πούμε "ας βγει ο Γιώργος"».

Όσο για την πρόταση του Σπύρου Μαρτίκα να συζητούν πριν τις ψηφοφορίες, προκειμένου να μη βγαίνουν δύο παίκτες υποψήφιοι, η Εύη Σαλταφερίδου σχολίασε: «Δεν ξέρω, είναι πολύ άβολο αυτό που είπε ο Σπύρος, δεν ξέρω αν θα γινόταν. Σαφώς δεν είναι ωραίο που βγήκαν δύο άτομα, αντί να βγει ένα, καθώς θα είχαμε λιγότερες πιθανότητες να φύγει κάποιος από τη δική μας ομάδα. Αλλά, έτσι είναι το παιχνίδι. Θα μπορούσα κι εγώ αν ήξερα, που ήξερα δηλαδή, αντί να ψηφίσω Χανταμπάκη, να ψηφίσω Κόρο και να τελειώσει εκεί. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ, οπότε δεν θα το έκανα ούτε στο χθεσινό συμβούλιο. Δεν ήθελα να τον ψηφίσω κι ας ήξερα ότι θα πάρει ψήφους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6vy5c8ot2p)


Στο μεταξύ κατά του Νίκου Μπάρτζη και της επίθεσης που του έκανε στο Συμβούλιο της Τρίτης, στράφηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο 45χρονος φαρμακοποιός αναφέρθηκε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στη στάση που κρατά ο συμπαίκτης του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας λόγο για ανήθικη στρατηγική.

«Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ποια στρατηγική είναι αυτή που μας αρέσει και είναι αποδεκτή από όλους; Η στρατηγική με ευφυΐα. Θεωρώ τρομερά ύπουλο κάποιον που θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε άλλη μορφή στρατηγικής με βάση την πονηριά και ακόμα χειρότερα την κουτοπονηριά», είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

«Και να έχει την κουτοπονηριά ως μόνο μέσο σκέψης και δράσης, γιατί απλά δεν είναι ικανός να σκεφτεί με ευφυΐα τα πράγματα γύρω του», τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας.

«Ο Νίκος Μπάρτζης βιάστηκε για άλλη μια φορά να χειριστεί τα γεγονότα με πολύ ανέντιμο τρόπο. Πώς μπορείς να πείσεις ότι έχω τόσο μεγάλη επιρροή, όταν δεν με ένοιαξε 21 φορές υποψήφιος ποιον θα έχω απέναντί μου; Πώς μπορείς να πείσεις ότι η Εύη είναι αδύναμη στο κοινό;», συνέχισε ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.

«Για άλλη μια φορά απέδειξες πόσο κουτοπόνηρα κινείσαι, ότι η πρώτη σου σκέψη είναι να προσβάλλεις και να κάνεις κακό. Γιατί η στρατηγική που διάλεξες σε οδηγεί σε αδιέξοδα που δεν μπορείς να αποδείξεις. Τα έχεις βάλει με όλους και με όλα, προσπαθείς να απαξιώσεις δυνατούς χαρακτήρες, γιατί μόνο έτσι μπορείς να επιβιώσεις στο παιχνίδι», τόνισε για τον Νίκο Μπάρτζη.

«Το καταλάβαμε όλοι και κυρίως ο κόσμος, που θα κρίνει και την πορεία σου στο παιχνίδι. Η στρατηγική που διάλεξες είναι αυτή που σιχαινόμαστε όλοι: η ανήθικη»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6w4i8g6ewp)


Στο στίβο μάχης φάνηκε πως κατέβηκε μόνο η Μπλε ομάδα, με τους Κόκκινους να γνωρίζουν την πιο βαριά ήττα από την έναρξη του παιχνιδιού φέτος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6x38exlcb5)


Οι Μπλε είχαν βρει το στόχο και προηγήθηκαν με 5-1 με το σερί τους να το σπάει ο Βασάλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6xac73mweh)


Όμως αυτός ήταν και ο μοναδικός πόντος για τους Κόκκινους με τους Μπλε να κερδίζουν την 3η ασυλία με 10-1 και εκτός από θεατές σε ακόμα ένα συμβούλιο να τρώνε μπέργκερ και πίτσα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6xpkfx6rdd)


«Να σκίσω τα ρούχα μου; Δεν με χωράει ο τόπος. Η απόλυτη ξεφτίλα. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που έχει γίνει σήμερα, 10-1. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τις προσωπικές μου ήττες, για τις ήττες των συμπαικτών μου αλλά και τη γενική εικόνα της ομάδας που επέφερε αυτή τη βαριά ήττα», σχολίασε εμφανώς απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Σήμερα 10-1. Ο μοναδικός πόντος από εμένα. Δεν μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Σίγουρα θέλω να κερδίζω αλλά εφόσον έχασε η ομάδα και πάμε να ξαναψηφίσουμε, τι χαρά να μου δώσει;», ανέφερε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, με αφορμή τη βαρύτατη ήττα της ομάδας του και την συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου στο παιχνίδι, στράφηκε εναντίον του 31χρονου αγρότη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6yb85d8k6p)


«Εμείς όταν κερδίζαμε δεν γυρίζαμε να πούμε κάτι στα παιδιά για να τα πικάρουμε, ούτε να πανηγυρίζουμε με ειρωνικά σχόλια στη μούρη τους. Είμαστε «κυριλέ», που λέμε. Όμως σήμερα είδα ακριβώς το αντίθετο από τη Μπλε Ομάδα και ειδικά από τον Νικόλα Αγόρου», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Έδειξε άλλη μια φορά το πώς θέλει να αγωνίζεται. Όταν εσύ μπαίνεις στον αγώνα με τον Σάκη Κατσούλη και τον σπρώχνεις, θα σε σπρώξει κι εκείνος. Τι έγινε, Νικόλα μου; Ένας παίκτης που δεν έχει την κορμάρα τη δικιά σου σε πέταξε στην άκρη με ένα απλό τζαρτζαρισματάκι; Γιατί παρεξηγείσαι και κάνεις παράπονα, τη στιγμή που κι εσύ έκανες το ίδιο χθες στον Βασάλο;», σημειώνει ο παίκτης του Survivor.

«Χαλάρωσε λίγο. Έχεις κάνει 2-3 νίκες και έχεις σηκώσει μπαϊράκι. Ο κόσμος τα βλέπει αυτά έξω και να εύχεσαι να μη βγεις προτεινόμενος», είπε στο τέλος του cue ο Τάκης Καραγκούνιας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6yl4htadbl)


Πάντως οι Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς στο αγώνισμα επάθλου και κατάφεραν με 7-5 να γιορτάσουν τα γενέθλια του Κόρο με γλυκάκι που ... κέρασε ο Τάκλης Καραγκούνιας ο οποίος έφερε τον τελευταίο πόντο κόντρα στον Σπύρο Μαρτίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6zapklhukh)


Ο αγώνας είχε και συνέχεια με τον Γιώργο Λιανό να βάζει ξανά στο «ρινγκ» τους δυο αγρότες της Μπλε ομάδας, Νίκο Μπάρτζη και Νικόλα Αγόρου με έπαθλο ένα κομμάτι τούρτα. Νικητής ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος κέρασε μια κουταλιά τούρτας τους συμπαίκτες του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6zwvmvs7j5)


Οι Κόκκινοι έφαγαν τούρτα και ευχήθηκαν στον Κόρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6zyx1698u9)


Στο συμβούλιο ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο για την ειρωνεία του και για να τον πειράξει τον κατηγόρησε ότι αυτός έσβησε την επιγραφή του, όμως ο Ασημακόπουλος δεν... τσίμπησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs707kvmc6u1)


Αντίθετα ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν αυτός που «τσίμπησε» 3 ψήφους, όσους και η Μελίνα Μεταξά και έτσι βγήκαν στον τάκο μαζί με τους Γιώργο Κόρομι, Εύη Σαλταφερίδου και Σπύρο Μαρτίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs70i4hjea61)


Τάκης και Μελίνα μίλησαν για φιλίες και στρατηγικές μέσα στο παιχνίδι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs70mcp9gqnl)


Ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε θέση και έκανε λόγο για κουτοπονηριές και υποστήριξε ότι η Εύη Σαλταφερίδου είναι εκείνη που έχει αδικηθεί σε ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας. Φυσικά κινήθηκε λεκτικά και εναντίον του Νίκου Μπάρτζη λέγοντάς του πως δεν του επιτρέπει να απαξιώσει ξανά άλλους παίκτες, με τον Γιώργο Λιανό να λήγει την κόντρα τους πριν πάρει διαστάσεις.






Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Marc: Ανέβηκε στις 6 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Αλβανία: Εξιχνιάστηκε η εν ψυχρώ δολοφονία - Πορτογάλος ο «ντελιβεράς» που σκότωσε τον επιχειρηματία

Κυριακή Φιλτισάκου: Πώς έγινε το τροχαίο με την πρωταθλήτρια βάδην - «Εκείνη έπεσε πάνω μου» λέει ο 99χρονος που την παρέσυρε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης