Ένα δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε στη γειτονιά της, περιέγραψε η Τζένη Μελιτά στον συμπαρουσιαστή της, Φώτη Σεργουλόπουλο, το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Απριλίου.
Η παρουσιάστρια είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για την παρέα αγοριών που την παρενόχλησαν, ενώ εκείνη περπατούσε με το σκυλί της, ενώ τόνισε ότι όταν τους απάντησε, αισθάνθηκε φόβο.
Ειδικότερα, η Τζένη Μελιτά είπε: «Κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου, ήμουν πολύ κουρασμένη, κρατούσα το σκυλί κι ένα σκασμό πράγματα. Εξουθενωμένη. Περπατώντας, ήταν μία παρέα αγοριών οι οποίοι θεώρησαν πως σε αυτή την κατάσταση εγώ οφείλω και πρέπει να δεχτώ, κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος… Σφυρίγματα κτλ. Εγώ εκείνη την ώρα, αντέδρασα λέγοντάς τους “έλεος”. Το εννοούσα τόσο πολύ, γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση που μία παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει και μετά το σκεφτόμουν και φοβήθηκα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6lxlwuo635)
«Σκεφτόμουν ότι μήπως επειδή αντέδρασα έτσι και είμαι κοντά στο σπίτι μου, μπορεί να “ανάψει” του ενός… Και φοβήθηκα και δε μπορούσα να απαντήσω και πρέπει να τα δεχόμαστε. Όχι δεν πρέπει να τα δεχόμαστε! Και είναι το πιο απλό παράδειγμα» συνέχισε η παρουσιάστρια.
«Δεν έχω κανένα λόγο να ακούσω ένα χυδαίο σχόλιο στον δρόμο και αισθάνθηκα και φόβο, επειδή του απάντησα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει στον δρόμο» κατέληξε η Τζένη Μελιτά.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.