Μπάλντουιν: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για φόνο - Δείτε φωτογραφίες

Μπάλντουιν: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για φόνο - Δείτε φωτογραφίες

«Τα χρωστάω όλα σε αυτή τη γυναίκα» έγραψε για τη Χιλάρια Μπάλντουιν, λίγο αφότου έπαψε να θεωρείται ένοχος για τον θάνατο της Χάτσινς

alek_mpalntoyin2398
Περίπου 18 μήνες πέρασαν από τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του «Rust» από όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν.

Σε βάρος του 65χρονου Μπάλντουιν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς κατηγορείτο ότι επέδειξε «απερίσκεπτη» αδιαφορία για τα μέτρα ασφαλείας στα γυρίσματα.

Ωστόσο, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς, την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Λίγο μετά την απόφαση για την απαλλαγή του, ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο Instagram. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία κάθεται αγκαλιά με τη σύζυγό του, Χιλάρια Μπάλντουιν.

«Χρωστάω τα πάντα σε αυτή τη γυναίκα» γράφει στην περιγραφή της δημοσίευσής του.

Δείτε την ανάρτηση


Παρόμοιο στιγμιότυπο ανέβασε από το δικό της προφίλ και η Χιλάρια Μπάλντουιν. Στη δική της φωτογραφία, ο σύζυγός της κάθεται σε μία καρέκλα και την κρατά στην αγκαλιά του, ενώ έχουν και οι δύο κλειστά τα μάτια τους. Η Μπάλντουιν δεν έγραψε τίποτα στη λεζάντα της ανάρτησης. Αρκέστηκε απλά να αφήσει μία κόκκινη καρδιά σε emoji. Η τρυφερή τους φωτογραφία, απέσπασε 55 χιλιάδες likes.

Κλείσιμο


Υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον πέντε αστικές υποθέσεις σε εξέλιξη κατά του Μπάλντουιν και των παραγωγών του Rust, σύμφωνα με το Sky News.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόφαση και ενθαρρύνουμε μια σωστή έρευνα για τα γεγονότα και τις συνθήκες αυτού του τραγικού δυστυχήματος» δήλωσαν οι δικηγόροι του ηθοποιού.

«Ο Μπάλντουιν δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι υπήρχε μια σφαίρα στο όπλο ή οπουδήποτε στο πλατό της ταινίας» είπε ακόμη ένας δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Βασίστηκε στους επαγγελματίες με τους οποίους δούλευε, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι το όπλο είχε άσφαιρα».

alec_baldwin_rust_art


Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες κατά της οπλουργού που γέμισε το όπλο του Μπάλντγουιν. Η υπόθεση εναντίον της αναμένεται να προχωρήσει.

Η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώθηκε κυρίως στο πώς βρέθηκαν οι πραγματικές σφαίρες στα γυρίσματα, σε ένα ράντσο του Νέου Μεξικού, αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ακριβώς για να αποφεύγονται ατυχήματα. Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η οπλουργός Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ ήταν εκείνη που έβαλε τη σφαίρα στο όπλο που χρησιμοποίησε στη συνέχεια ο Μπάλντουιν.

Η απόφαση έρχεται καθώς ξεκίνησαν και πάλι τα γυρίσματα της ταινίας «Rust», 18 μήνες μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς στο πλατό.

Τον προηγούμενο μήνα, ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβ Χαλς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή, κατόπιν συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές. Ήταν η πρώτη καταδίκη για την υπόθεση. Ο Ντέιβ Χαλς παραδέχθηκε πως επέδειξε «αμέλεια» αφού δεν έλεγξε τις σφαίρες του όπλου για να επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν αληθινές και έδωσε στον Μπάλντουιν το όπλο, διαβεβαιώνοντάς τον ότι ήταν «κρύο», δηλαδή «ασφαλές» στην αργκό του Χόλιγουντ.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Μανιάτης» αρχηγός της μαφίας, οι σκληροί μπράβοι και η απάτη των €411.000 στη Σύρο

Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ούτε λέξη του Τσίπρα, αν του βγαίνουν τα κουκιά θα επιχειρήσει «πολιτική τερατογένεση»


Άστατος ο καιρός αύριο με ισχυρές μπόρες στα ηπειρωτικά - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από εβδομάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης