Obsession: O Ρίτσαρντ Άρμιτατζ μίλησε πρώτα με τον σύντροφό του προτού γυρίσει τις τολμηρές σκηνές σεξ

Obsession: O Ρίτσαρντ Άρμιτατζ μίλησε πρώτα με τον σύντροφό του προτού γυρίσει τις τολμηρές σκηνές σεξ

Η νέα σειρά του Netflix έχει πολλές σκηνές σεξ και ο ηθοποιός ήθελε να το συζητήσει πρώτα με τον αγαπημένο του

obsession-netflix-4342_2
Ο Ρίτσαρντ Άρμιτατζ φιγουράρει τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα άρθρα, εξαιτίας του ρόλου του στη νέα σειρά του Netflix, με τίτλο «Obsession». Η σειρά έχει συγκεντρώσει την προσοχή για τις τολμηρές σκηνές σεξ και το γυμνό σώμα του ηθοποιού. Αν και ο Άρμιτατζ νιώθει άνετα με τις σκηνές, θέλησε πρώτα να το συζητήσει με τον σύντροφό του.

Σε μια νέα συνέντευξη στην Evening Standard, ο Άρμιτατζ αποκάλυψε ότι μίλησε με τον σύντροφό του για τις σεξουαλικές σκηνές της σειράς. Τον διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι τους προσέχουν στα γυρίσματα. Ο 51χρονος ηθοποιός σημείωσε επίσης ότι ο ίδιος και η συμπρωταγωνίστριά του, Τσάρλι Μέρφι, είχαν γνωρίσει τους συντρόφους του άλλου και είχαν βγει για δείπνο μαζί.
Obsession876

Κλείσιμο
Ο Άρμιτατζ συζήτησε επίσης τη σειρά με άλλα μέλη της οικογένειας και είπε στη συνέντευξη πως αν η μητέρα του ήταν ακόμα ζωντανή, ίσως να την είχε προειδοποιήσει ότι η σειρά μπορεί να μην ήταν γι' αυτήν. Ωστόσο, ανέφερε ότι το «Obsession» αφορά τις «αιχμηρές άκρες της ανθρώπινης κατάστασης» και ότι ήταν σημαντικό να εξερευνήσει αυτά τα θέματα.

Στην υπόθεση, η σχέση ενός αξιοσέβαστου χειρουργού από το Λονδίνο με την αρραβωνιαστικιά του γιου του μετατρέπεται σε ερωτικό πάθος που απειλεί να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.
Obsession787

Obsession_3213
Obsession_55
Σε συνέντευξή του στην Telegraph το 2020, ο Ρίτσαρντ Άρμιτατζ μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια. Σημείωσε ότι λόγω της φύσης της σχέσης του, θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο υιοθεσίας ή παρένθετης μητρότητας αν ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Ο ηθοποιός παραμένει όμως σιωπηλός σχετικά με την ταυτότητα του συντρόφου του. Τον έχει αναφέρει μόνο ως «άνδρα σύντροφό» του και δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του ή άλλες λεπτομέρειες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βαν Νταμ εναντίον Σίγκαλ: Η «μάχη του αιώνα» που ξεκίνησε στο σπίτι του Σταλόνε, αλλά δεν έγινε ποτέ

Πατέρας δύο παιδιών ο 46χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τους παράνομους μετανάστες

ΗΠΑ: Αστυνομικοί χτύπησαν λάθος πόρτα και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού επειδή βγήκε με όπλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης