Την 4 ετών κόρη της, Αλεξάνδρα, θα βαφτίσει το καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη, σε εκκλησία των βορείων προαστίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινό μας», η παρουσιάστρια οργανώνει τη βάφτιση της κόρης που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, στις αρχές του καλοκαιριού.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η βάφτιση ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον Σεπτέμβρη αλλά αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού και άλλων παραγόντων.
Νονές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα είναι η αδερφή του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη και η μία πολύ καλή της φίλη.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς