Απόψε, οι Έλληνες παίκτες του Survivor All Star συνάντησαν τους Τούρκους, προκειμένου να αναμετρηθούν σε έναν μικτό αγώνα.
Ενώ το σκορ ήταν στο 5-2 με προπορευόμενη την κόκκινη ομάδα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Τουρκάλα, Casu, σε μία δύσκολη αναμέτρηση.
Και ενώ η αντίπαλος της Ελληνίδας παίκτρια βρισκόταν μπροστά στους στόχους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έβαλε τα δύο τελευταία ξύλα στη θέση που έπρεπε, το ένα μετά το άλλο και κατάφερε να επικρατήσει, φέρνοντας έναν ακόμη πόντο για την ομάδα της.
Λίγο μετά τη νίκη της, Έλληνες και Τούρκοι της κόκκινης ομάδας, πανηγύρισαν μαζί της, φωνάζοντας συνθηματικά το όνομά της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.