Μάθιου ΜακΚόναχι - Γούντι Χάρελσον: Η συζήτηση στην Ελλάδα που αποκάλυψε ότι μπορεί να είναι αδέλφια!

Μάθιου ΜακΚόναχι - Γούντι Χάρελσον: Η συζήτηση στην Ελλάδα που αποκάλυψε ότι μπορεί να είναι αδέλφια!

Μία αποκάλυψη της μητέρας του Μάθιου ΜακΚόναχι έχει κάνει τους δύο ηθοποιούς να κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα»

harrelson-mcconaughey
Εκτός από μια δυνατή φιλία, τον Γούντι Χάρελσον και τον Μάθιου ΜακKόναχι ίσως συνδέει και μια... συγγένεια.

Οι οικογένειες των δύο ηθοποιών γνωρίζονταν από παλιά, με αποτέλεσμα οι δυο τους να γίνουν καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Πρόσφατα ωστόσο, ο Μάθιου ΜακΚόναχι έκανε μια δημόσια αποκάλυψη για τον ίδιο και τον Χάρελσον, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως να είναι... ο ετεροθαλής αδερφός του.

Ο Γούντι Χάρελσον από τη μεριά του επιβεβαίωσε πως υπάρχει όντως μεγάλη πιθανότητα, εκείνος και ο φίλος του να έχουν τον ίδιο πατέρα. Ωστόσο, ο ΜακΚόναχι δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει τεστ DNA για να μάθει την αλήθεια. Οι ομοιότητες βέβαια, στην εμφάνισή τους διπλασιάζουν τις πιθανότητες. 
295027989_407317571228824_2159488528822844131_n__1_
Κλείσιμο

Οι δηλώσεις του Μάθιου ΜακΚόναχι

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «Let's Talk Off Camera», ο Μάθιου ΜακΚόναχι δήλωσε: «Το πού ξεκινάω εγώ και πού τελειώνει αυτός ήταν πάντα μια θολή γραμμή και κομμάτι του "bromance" μας. Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Γούντι και τα δικά του με λένε θείο Μάθιου. Κι όταν τυχαίνει να κοιτάζουμε οικογενειακές φωτογραφίες μας, μας μπερδεύουν».

Όπως είπε στη συνέχεια, αυτό που τους έκανε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να είναι συγγενείς, ήταν μια συζήτηση που είχαν με τη μητέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι.

«Ήμασταν στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια και καθόμασταν όλοι μαζί συζητώντας για το πόσο κοντά είναι οι οικογένειές μας. Γυρνάει η μαμά μου τότε, και λέει "Γούντι" ήξερα πολύ καλά τον πατέρα σου. Και το ήξερα ήταν βαρύ... με νόημα», εξήγησε.

Τότε, κατάλαβαν πως ίσως έχει συμβεί κάποιο «μπέρδεμα» και οι δυο τους είναι τελικά, αδέρφια. Οπότε, ξεκίνησαν να ερευνούν την ιστορία.

«Ο πατέρας του Γούντι είχε απολυθεί από τη δουλειά του την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στο δεύτερο διαζύγιό τους. Και υπάρχουν αποδείξεις από μέρη στο Τέξας όπου φαίνεται να "ήξεραν" ο ένας τον άλλο», εξηγεί ο ηθοποιός.

Ωστόσο, δήλωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει τεστ DNA, καθώς μπορεί να μην αλλάξει τίποτα για τον φίλο του, αλλά ίσως αποδειχθεί πως ο άνδρας που γνώριζε για πατέρα του εδώ και 53 χρόνια, δεν είναι τελικά αυτός που νόμιζε.

«Κοιτάξτε, είναι εύκολο για τον Γούντι, γιατί εκείνος δεν έχει να χάσει κάτι αυτή τη στιγμή. Αλλά εγώ θα πρέπει να δεχτώ ότι ο πατέρας που ήξερα για 53 χρόνια, δεν είναι ο βιολογικός μου πατέρας. Καταλαβαίνετε τη δυσκολία μου», σημειώνει.



Η επιβεβαίωση από τον Γούντι Χάρελσον

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του φίλου του, ο Γούντι Χάρελσον μοιράστηκε κι εκείνος τις σκέψεις του σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι αδέρφια.

Καλεσμένος στηνεκπομπή «The Late Show with Stephen Colbert», ο ηθοποιός δήλωσε πως «θα μπορούσε και να είναι αλήθεια». «Θα πω απλά ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή τη σκέψη. Αφού μιλήσαμε με τη Μα Μακ, τη μητέρα του Μάθιου, μας ενημέρωσε», εξηγεί.

«Ήμασταν στην Ελλάδα και βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελο και κάποια στιγμή, ανέφερα κάτι για τις τύψεις. Κάτι συζητούσαμε και είπα "ξέρεις, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει". Τότε η Μα Μακ μου είπε "ήξερα τον πατέρα σου". Και μου φάνηκε περίεργο, γιατί τη γνωρίζω εδώ και τόσο καιρό και ποτέ δεν μου είπε τίποτα», αναφέρει στη συνέχεια.


Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτό που τον «ανησύχησε» ήταν το ύφος που είπε τη συγκεκριμένη φράση η μητέρα του ΜακΚόναχι, αλλά και η παύση που έκανε, ενώ μιλούσε. Ωστόσο, και το γεγονός ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα για τη γνωριμία τους και τους το ανακοίνωσε έτσι ξαφνικά, δημιούργησε ερωτηματικά στους δύο ηθοποιούς.

«Ήταν αυτές οι ελλείψεις που τις βρήκα λίγο ανησυχητικές ή και ενδιαφέρουσες», λέει και προσθέτει: «Η παύση που έκανε ήταν γεμάτη υπονοούμενα».

Ο ηθοποιός επισήμανε επίσης, πως η ημερομηνία γέννησης του Μάθιου ΜακΚόναχι μαρτυρά πως η... σύλλυψή του έγινε, μία περίοδο που η μητέρα του είχε χωρίσει για κάποια χρόνια από τον πατέρα του.

«Σκέψου το έτος της γέννησής του και πήγαινε εννέα μήνες πριν. Εννιά μήνες πριν τη γέννησή του, η Μα Μακ βρισκόταν σε "διάλειμμα" από τη σχέση της με τον "υποτιθέμενο" πατέρα του», εξηγεί.

Αν και ο ίδιος θα ήθελε να «ερευνήσουν» παραπάνω το θέμα και να υποβληθούν ίσως, σε τεστ DΝΑ, ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι ακόμα διστακτικός. «Θέλουμε να πάμε και να το ψάξουμε, αλλά για αυτόν είναι πολύ πιο μεγάλη υπόθεση. Θέλω να πω, νιώθει σαν να χάνει έναν πατέρα. Αλλά εγώ σκέφτομαι ότι κερδίζει κάτι διαφορετικό, έναν πατέρα κι αδερφό», τονίζει.

Η συνεργασία τους στη σειρά «Brother from Another Mother»

Η νέα σειρά της Apple TV+, στην οποία θα συνεργαστούν οι δύο ηθοποιοί φέρει έναν τίτλο γεμάτο νόημα και ταιριαστό ίσως, στην κατάστασή τους.

Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά «Brother from Another Mother», στην οποία θα υποδυθούν δύο φανταστικές εκδοχές των εαυτών τους. Η πλοκή τους θέλει να προσπαθούν να πείσουν τις οικογένειές του να ζήσουν στο ράντσο του ΜακΚόναχι στο Τέξας.


Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία θα διαρκούν περίπου μισή ώρα το καθένα. Δημιουργός της σειράς είναι ο Ντέιβιντ Γουέστ Ριντ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας. Στο παρελθόν, ο Χάρελσον και ο ΜακΚόναχι είχαν συνεργαστεί ξανά στα «Welcome to Hollywood», «EdTV», «Surfer, Dude» και «True DetectiveTrue Detective».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης