Μάθιου ΜακΚόναχι: Πιστεύει ότι ο Γούντι Χάρελσον είναι ο ετεροθαλής αδερφός του - «Υπάρχουν αποδείξεις»

Μάθιου ΜακΚόναχι: Πιστεύει ότι ο Γούντι Χάρελσον είναι ο ετεροθαλής αδερφός του - «Υπάρχουν αποδείξεις»

Ο Χολιγουντιανός σταρ είναι σχεδόν σίγουρος πως εκείνος και ο καλός του φίλος έχουν τον ίδιο πατέρα - Δεν είναι έτοιμος να κάνει τεστ DNA

mcconaughey_harlesson_xr
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι σχεδόν σίγουρος, όπως λέει, πως ο Γούντι Χάρελσον είναι ο... ετεροθαλής αδερφός του.

Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο podcast «Let's Talk Off Camera» και μίλησε για τη φιλική σχέση που τον συνδέει με τον συνάδελφό του.

«Το πού ξεκινάω εγώ και πού τελειώνει αυτός ήταν πάντα μια θολή γραμμή και κομμάτι του "bromance" μας. Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Γούντι και τα δικά του με λένε θείο Μάθιου. Κι όταν τυχαίνει να κοιτάζουμε οικογενειακές φωτογραφίες μας, μας μπερδεύουν», δήλωσε αρχικά.



Όπως είπε στη συνέχεια, αυτό που τους έκανε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να είναι συγγενείς, ήταν μια συζήτηση που είχαν με τη μητέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι.

«Ήμασταν στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια και καθόμασταν όλοι μαζί συζητώντας για το πόσο κοντά είναι οι οικογένειές μας. Γυρνάει η μαμά μου τότε, και λέει "Γούντι" ήξερα πολύ καλά τον πατέρα σου. Και το ήξερα ήταν βαρύ... με νόημα», εξήγησε.

Τότε, κατάλαβαν πως ίσως έχει συμβεί κάποιο «μπέρδεμα» και οι δυο τους είναι τελικά, αδέρφια. Οπότε, ξεκίνησαν να ερευνούν την ιστορία.

«Ο πατέρας του Γούντι είχε απολυθεί από τη δουλειά του την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στο δεύτερο διαζύγιό τους. Και υπάρχουν αποδείξεις από μέρη στο Τέξας όπου φαίνεται να "ήξεραν" ο ένας τον άλλο», εξηγεί ο ηθοποιός.


Ωστόσο, δήλωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει τεστ DNA, καθώς μπορεί να μην αλλάξει τίποτα για τον φίλο του, αλλά ίσως αποδειχθεί πως ο άνδρας που γνώριζε για πατέρα του εδώ και 53 χρόνια, δεν είναι τελικά αυτός που νόμιζε.

«Κοιτάξτε, είναι εύκολο για τον Γούντι, γιατί εκείνος δεν έχει να χάσει κάτι αυτή τη στιγμή. Αλλά εγώ θα πρέπει να δεχτώ ότι ο πατέρας που ήξερα για 53 χρόνια, δεν είναι ο βιολογικός μου πατέρας. Καταλαβαίνετε τη δυσκολία μου», σημειώνει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Νόμιζα πως ήταν κακό όνειρο» λέει η 36χρονη που πήρε εξιτήριο 44 μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Δείτε τα 21 γκολ των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης σε Europa και Conference League

Δυο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους από κατάρρευση γέφυρας στην Κολομβία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης