Η τρυφερή φωτογραφία του Μάθιου Μακόναχι δείχνει ότι όντως υπάρχει αδελφική φιλία στο Χόλιγουντ

Η τρυφερή φωτογραφία του Μάθιου Μακόναχι δείχνει ότι όντως υπάρχει αδελφική φιλία στο Χόλιγουντ

Μια σχέση ζωής ανάμεσα στους δύο... true detective

true
Oι σχέσεις μεταξύ πρωταγωνιστών σε ταινίες και σειρές του Χόλιγουντ είναι πολλές φορές ανταγωνιστικές, ταραχώδεις ή παγερά τυπικές. Ακόμα κι αν όλα δείχνουν αρμονικά ανάμεσα σε δύο «αστέρια» μιας παραγωγής, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε να κάνουμε με μια «λυκοφιλία», η οποία τερματίζεται άδοξα μετά τη λήξη των γυρισμάτων.

Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις που κάνουν τη διαφορά, με τη συνεργασία μπροστά στην κάμερα να «δένει» ακόμα περισσότερο δύο ανθρώπους και να ενισχύει φιλίες που προϋπάρχουν.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη με τον Μάθιου Μακόναχι και του Γούντι Χάρελσον, που μετά τα γυρίσματα της πρώτης θρυλικής σεζόν του True Detective πριν από έξι χρόνια ήρθαν ακόμα πιο κοντά, σε σημείο μάλιστα που ο ένας από αυτούς να χαρακτηρίζει πλέον τη φιλία τους... αδελφική.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram του ο Μακόναχι ποζάρει χαμογελαστός μέσα στο νερό μαζί με τον φίλο του, Γούντι Χάρελσον. Αν και δεν γνωρίζουμε πού τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο κολλητοί έχουν πάει μαζί διακοπές. Το 2018 μάλιστα επισκέφτηκαν και τη χώρα μας με τις οικογένειές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

brothers from nother mothers?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Κλείσιμο


«Αδέλφια από άλλη μάνα;» διερωτάται ο Μακόναχι στη λεζάντα της φωτογραφίας, με τους περισσότερους σχολιαστές φυσικά να αναφέρονται στην άκρως επιτυχημένη σειρά που προκάλεσε αίσθηση το 2014. «Περισσότερο True Detective παρακαλώ», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολιάζει «True Detective Season 4»!

Ο Γούντι Χάρελσον και ο Μάθιου Μακόναχι είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Η πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία ήταν στο True Detective που αναμφίβολα «σφράγισε» ανεξίτηλα την καριέρα και των δύο.

Δείτε στο παρακάτω κλιπ τον Γούντι Χάρελσον να τρολάρει αλύπητα τον Μακόναχι σε χιουμοριστική εκπομπή, μαζί με τον κωμικό Τάραν Κίλαμ

Weekend Update: Matthew McConaughey and Woody Harrelson - Saturday Night Live
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης